Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Приготвя Замразено Броколи

Как да Приготвя Замразено Броколи

Разгледай всички 35 подбрани съвети относно как да приготвя замразено броколи в Gotvach.bg.
Броколи на микровълноваБроколи на микровълноваСлед това задушените броколи се разпределят в две чинии и се заливат със соса....
Панирани броколи с бираПанирани броколи с бира
Панирани броколи с бира са страхотен аламинут! Източник: Petia Valcheva - Българските ястия и рецепти...
Задушени броколи в маслоЗадушени броколи в масло
3
Задушените броколи в масло са готови. Вижте също как да си направите запечени броколи с кашкавал или любимите задушени броколи със сметана....
Запечени броколи с оризЗапечени броколи с ориз
За да не загорят броколите предварително обработихме ориза, но може и всичко да се сложи в тавата и да се запече и малко преди края да се подредят...
Задушени броколи с извараЗадушени броколи с извара
2
Броколито се сварява. След което с изварата се прави сос. Добавя се зехтин и лютия пипер, който се излива върху броколито....
Броколи в млечен сосБроколи в млечен сос
Желателно е да престои поне час в хладилника, за да се смесят ароматите. Броколи в млечен сос е много вкусно зеленчуково ястие....
Замразени броколи с маслоЗамразени броколи с масло
Слагаме броколите да се задушат до толкова, доколкото да се размразят. Към тях добавяме и консервата от сладка царевица....
Задушени Броколи с ГъбиЗадушени Броколи с Гъби
2
Задушените Броколи с Гъби са готови....
Вкусно броколи с киноаВкусно броколи с киноа
Вкусното броколи с киноа може да поднесете за обяд или вечеря....
Броколи с Бешамелов сосБроколи с Бешамелов сос
1
Измийте и накъсайте броколито на розички, сипете малко зехтин и оставете да се свари. Пробвайте с вилица, за да не го преварите....
Панирани броколи с моцарелаПанирани броколи с моцарела
Да Ви е сладко с тези панирани броколи с моцарела!...
Задушени броколи и спанакЗадушени броколи и спанак
Изцедете лайма и залейте задушените броколи и спанак в тигана....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
54
40
30
21
10
Дай твоята оценка: