Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Пресни Броколи
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Приготвя Пресни Броколи

Как се Приготвя Пресни Броколи

Разгледай всички 33 подбрани съвети относно как се приготвя пресни броколи в Gotvach.bg.
Броколи с рокфорБроколи с рокфорБроколите се почистват добре, накъсват се на розички и се бланшират за няколко минути във вряща подсолена вода....
Броколи с оризБроколи с ориз
1
Долейте още 2-3 ч.ч. гореща вода и сложете да се изпече до готовност на ориза. Поднесете порция ориз с броколи, поръсена с настърган кашкавал....
Броколи с царевицаБроколи с царевица
Сложете да се запече до приятен загар в предварително загрята умерена гурна....
Броколи с гъбиБроколи с гъби
1
Накъсвате броколите на парчета и също ги добавяте към сместа. След 10 минути сваляте от огъня и оставяте да почине....
Броколи с извараБроколи с извара
3
Добавя се настърганото сирене и се овкусява на вкус. Когато сместа се хомогенизира, се изсипва върху броколите....
Броколи с яйцаБроколи с яйца
Броколито се вари в подсолена и вряща вода около 8 мин. Изцежда се и се къса на розички....
Броколи на фурнаБроколи на фурна
2
Добър Апетит с тези броколи на фурна....
Броколи на микровълноваБроколи на микровълнова
След това задушените броколи се разпределят в две чинии и се заливат със соса....
Броколи с Бешамелов сосБроколи с Бешамелов сос
Измийте и накъсайте броколито на розички, сипете малко зехтин и оставете да се свари. Пробвайте с вилица, за да не го преварите....
Задушени броколи с извараЗадушени броколи с извара
2
Броколито се сварява. След което с изварата се прави сос. Добавя се зехтин и лютия пипер, който се излива върху броколито....
Задушени броколи в маслоЗадушени броколи в масло
3
Почистете броколите и ги сложете да се сварят на пара за 10-15 минути. Кипнете около 1 л вода в голяма тенджера....
Панирани броколи с бираПанирани броколи с бира
Панирани броколи с бира са страхотен аламинут! Източник: Petia Valcheva - Българските ястия и рецепти...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: