Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Катък
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Приготвя Катък

Как се Приготвя Катък

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно как се приготвя катък в Gotvach.bg.
КатъкКатъкКогато млякото се охлади, посоляваме на вкус, прибавяме натрошеното сирене и разтопеното масло. Слагаме в буркан и прибираме на хладно....
Как се прави катък?Как се прави катък?
Истинският катък е изискан деликатес, която обаче може да се приготви само в края на август-началото на септември, когато млякото на овцете е най-гъсто...
Родопски катъкРодопски катък
1
Овкусява се с копър, магданоз и сол. Разбърква се много добре и се поднася....
Златоградски катъкЗлатоградски катък
Изцедете киселото мляко в тензух за около 12-15 часа. След това към него прибавете настърганото ситно сирене, маслото, счукания чесън и разбъркайте...
Домашен катъкДомашен катък
10
Отцедения катък се съхранява на хладно преди да се консумира....
Мелнишки катъкМелнишки катък
Млякото се поставя в тензух и се оставя да престои една нощ, за да се отцеди. Чесънът се счуква и се размесва с разтопено масло....
Катък с чушкиКатък с чушки
2
Млякото се изсипва в тензухена кърпа и се оставя да се изцеди. След това към него се добавят настърганото сирене и счуканият чесън....
Разядка с катъкРазядка с катък
Печените и обелени чушки се нарязват на лентички. По същия начин се нарязват и киселите краставички. Смесват се с катъка....
Кошнички с катъкКошнички с катък
1
Изчакайте да се охладят и преди сервиране напълнете кошничките със салатата. Кошничките с катък са много вкусни, опитайте!...
Новогодишен катък ЕлхаНовогодишен катък Елха
Киселите краставички се нарязват на дребни кубчета. Накрая всичко се смесва и се оформя като фуния. Украсява се с натрошени орехи....
Домашен овчи катъкДомашен овчи катък
Всичко това разбъркваме много добре, така че солта да може да се разтвори....
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: