Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвят Катми
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Катми с квасСмесете продуктите за вкусните катми в купа и разбъркайте добре.
Сложете тигана на котлона, намажете го с малко масло....
Катми с лимонада
Оставяме на топло да се образуват шупли, което значи че е готова за печене. На сач печем, като на няколко изпичания мажем с малко масло....
Катми с кашкавалНагрявам си тигана, вътре го намазвам леко с олио само първия път, после не залепват катмите.
С черпак си изсипвам на 3 места в тигана....
2
Катми с банани
Смачквам бананите с вилица. Разбивам яйцето. Добавям прясното мляко, захарта, ванилията.
Пресявам брашното и му слагам бакпулвера. Обърквам много...
Катми с гъби
В купа разбъркваме брашното с млякото, яйцата и солта, получаваме рядко тесто, което изсипваме с черпак в намаслен загрят тиган и печем катми с дебелина...
Катми с маслоСлед като сместа удвои или утрои обема, се добавя водата и млякото. Всички съставки ги смесвам и оставям да втаса около 1 час....
1
Катми с ябълки
Приготвяме катмите, като ги запържваме само от едната страна. Отделно приготвяме ябълкова плънка....
Катми с мая
Трябва да се получи дебела около 8 мм катма. Катмите се запържват от двете страни, а всяка готова се намазва обилно с масло....
Пухкави катми с грис
Печете пухкавите катми с грис само от едната страна, докато не виждате бели петна по нея, после обърнете....
Катми с прясно мляко
Сервирайте катмите с подходящо сладко.
Катмите с прясно мляко са много вкусни....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
52
42
31
22
10
Дай твоята оценка: