Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Приготвя Свински Пържоли Крехки

Как да Приготвя Свински Пържоли Крехки

Разгледай всички 22 подбрани съвети за как да приготвя свински пържоли крехки в Gotvach.bg.
Пияни свински пържолиПияни свински пържолиНакрая сипваме бирата върху тях и ги оставяме в хладилника за няколко часа да се мариноват....
Руски свински пържолиРуски свински пържоли
Руските свински пържоли са готови....
Празнични свински пържолиПразнични свински пържоли
1
Всяка запечена пържола да потапя в соса и се запичат за още 10-тина минути в силно загряна фурна, колкото да хванат карамелен загар....
Сочни свински пържолиСочни свински пържоли
8
Месото се нарязва на пържоли (аз лично не ги начуквам) и една по една се прибавят към готовия сос....
Мариновани свински пържолиМариновани свински пържоли
1
Начукайте добре свинските пържоли и ги поставете в плитка тавичка....
Пълнени свински пържолиПълнени свински пържоли
2
Сложете ги в намазнена тава, полейте с виното и чаша гореща вода, покрийте тавата с фолио и сложете да се пекат за час....
Свински пържоли натюрСвински пържоли натюр
Загрейте олио в тефлонов тиган и на слаб котлон сложете да пържите пържолите. Когато се зачервят от едната страна, обърнете от другата....
Задушени свински пържолиЗадушени свински пържоли
6
Може да поднесете задушените свински пържоли с гарнитура от картофено пюре, задушени зеленчуци или туршия....
Крехки и сочни вратни пържолиКрехки и сочни вратни пържоли
1
С леко намаслен тиган се запечатват да няколко минути пържолите от двете страни. Подреждат се в тава....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Свински ребърца се пекат във фурна, затоплена до 220 градуса, само на горен реотан до хрупкава коричка....
Крехък и сочен свински дроб на тиганКрехък и сочен свински дроб на тиган
Насладете се на този толкова крехък и сочен свински дроб на тиган. Добър апетит!...
Крехки пикантни свински ребраКрехки пикантни свински ребра
Крехките пикантни свински ребра са готови....

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 9
55
44
30
20
10
Дай твоята оценка: