Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Медовина с джинджифилДжинджифилът се обелва и се настъргва. Добавя се към сместа.
Съдът се затваря много добре и се оставя на хладно за 3 месеца....
Тофу с джинджифил
Зехтинът се загрява на умерена температура. Тофуто се запържва с половината от зеления лук, 1 скилидка чесън и джинджифила за 3 мин....
Картофи с джинджифил
Фурната се загрява до 200 градуса. В купа се смесват всички продукти като се поръсват със сока от лимоните. Разбъркват се....
Бисквитки с джинджифил
Загрейте фурната на 190°С, а през това време разбийте маслото и захарта.
Добавете яйцата, разбийте при прибавете ванилията и джинджифила....
Домашен захаросан джинджифил
В тенджера с 2 л вряща вода слагаме да се вари за 15 минути измития, обелен и нарязан на парчета джинджифил....
Бонбони с джинджифил
Почистете и наситнете около една супена лъжица джинджифил. Смелете какаовите зърна в мелачка на прах....
Чай от джинджифилЕдин неголям корен млад джинджифил се обелва и се нарязва на възможно най-тънки шайби....
7
Как да отглеждаме джинджифил?
Ако искате да сте от хората, които се радват на ползите от домашния джинджифил, продължавайте да четете какво сме подготвили за вас в тази статия....
Как да съхраняваме джинджифилВсъщност колкото по-млад е джинджифилът, толкова по-малко време ще можете да го съхранявате....
4
Джинджифил и куркума - всички ползи от чудодейната комбинация
И ако купувате смлени джинджифил и куркума в голяма опаковка, тогава ще имате достатъчно за цялото семейство за дълго време....
Кои са доказаните ползи от дъвченето на джинджифил?
Ето кои са основните ползи от него:
- Дъвчене на суров корен от джинджифил за стомаха - за болки в стомаха се препоръчва да се дъвчи тънко парче...
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: