Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Извадете панираните калмари върху хартия.
Сервирайте хрупкавите панирани калмари с любим сос (препоръка: средиземноморски доматен сос)....

Нарязваме вътре киселите краставички, добавяме маслините и лимоновия сок, раздрусваме и сипваме предястието с калмари в чиния за сервиране....

Ако сте купили замразени туби калмари, ги размразете и ги залейте с гореща вода....

Готовите панирани калмари изваждаме с щипка и поставяме в чиния, постлана с кухненска хартия....

Пържете панираните калмари в добре загрято олио от двете страни до златисто....

Втора стъпка е подготовката на калмарите: във вряща вода пускаме за десет секунди тубите калмари. Изваждаме и г потапяме в студена вода....
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: