Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Козуначена Плитка

Козуначена Плитка

Открий всички 24 подбрани съвети относно козуначена плитка в Gotvach.bg.
Питка на плитки за здравеПитка на плитки за здравеВсяка част разрежете на три и от тях оплетете плитка като краищата подвийте отдолу....
Козуначени плитки с локум и стафидиКозуначени плитки с локум и стафиди
Оформете плитки с 2, 3 или 4 фитила. В подходяща тава сложете хартия за печене и поставете плитките....
Коледна плиткаКоледна плитка
Коледната плитка е готова....
Макова плиткаМакова плитка
Трите фитила съединете в единия край и сплетете на плитка....
Руска плиткаРуска плитка
2
Активира се маята, щом шупне се замесва с другите продукти тесто и оставяме да втаса 40 минути на топло. Разточва се на правоъгълник, поръсва...
Канелено-шоколадова плиткаКанелено-шоколадова плитка
Направете си горещ шоколад, отчупете си от канелената плитка и насладете на вълшебния вкус :)...
Великденска солена плиткаВеликденска солена плитка
Оформят се два фитила, усукват се първо поотделно, после един в друг и поставяме плитката върху хартия за печене в терин....
Питка с плиткаПитка с плитка
Последните 3 рула не завивайте на охлюв, а ги сплетете на плитка, като я разтегляте внимателно....
Великденска двуцветна плиткаВеликденска двуцветна плитка
2
Готовите плитки оставяме да втасат. Вече готови мажем с разбито яйце, посипваме със бадемите и захар. Печем във загрята фурна на 160 градуса....
Великденска шоколадова плиткаВеликденска шоколадова плитка
Сплитаме на плитка и оставяме пак да втаса. Когато са втасали, ги мажем със разбито яйце и посипваме със захар....
Козунак Дебела плиткаКозунак Дебела плитка
Името на козунака идва от това, че първият опит за сплитане тип „руска плитка“ беше неуспешен чисто визуално, но пък независимо от вида му вкусът...
Козуначена вкусотийкаКозуначена вкусотийка
На дъното на тавичка карамелизираме 1/2 ч.ч. захар, върху нея плътно нареждаме козунака нарязан на филийки с 2 см дебелина и покриваме с течния шоколад...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 10
51
45
32
22
10
Дай твоята оценка: