Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Красиви Салати и Предястия

Красиви Салати и Предястия

Прегледай всички 24 избрани предложения относно красиви салати и предястия в Gotvach.bg.
Млечни салати за празникМлечни салати за празникПриготвят се две вкусни и лесни салати с тези продукти и са чудесно решение за празник и делник....
Билков сос за салатиБилков сос за салати
Този сос се добавя към различни свежи салати....
Лимонов дресинг за салатиЛимонов дресинг за салати
Всички указани продукти се поставят в кухненски робот и се смилат. Сосът може да се използва за овкусяване на зелена салата, салата айсберг и...
Орехов сос за салатиОрехов сос за салати
1
С така приготвения сос се заливат салати, предястия от яйца, сирене....
Солени бисквити за предястияСолени бисквити за предястия
Изсипете водата заедно със зехтина и солта в купа. Пресейте брашното и го изсипете при течните съставки. Замесете тесто, при нужда добавете още...
Френски предястияФренски предястия
1
Предястията са много важна част от ритуала на хранене за французите. Едно от най-вкусните френски предястия е сладко-пикантният камамбер....
Пълнени домати със зимни салатиПълнени домати със зимни салати
1
Сервирайте пълнени домати със зимни салати като предястие на празничната трапеза. Питието е домашна ракия....
Пикантен дресинг за зелени салатиПикантен дресинг за зелени салати
Салати, подправени с този дресинг, имат приятен пикантен вкус, който се съчетава отлично с изстудено бяло вино....
Крем супа от зелени салатиКрем супа от зелени салати
1
Пюрето от салати се връща в тенджерата и се държи на слаб огън. Добавя се жълтъците, сметаната и се бърка добре....
Дресинг с маскарпоне за зеленчукови салатиДресинг с маскарпоне за зеленчукови салати
Използва се за салати от свежи зеленчуци....
Орехов дип за салати и пастаОрехов дип за салати и паста
Ореховият дип за салати и паста може да се използва като добавка в салати с пресен домат, моцарела или краве сирене, също и с паста. ...
Сметанов сос за меса и салатиСметанов сос за меса и салати
1
Запичаме брашното в сух тиган. Разредете с бульона. Изсипете в крема и оставете да къкри за 5-10 минути на слаб огън. Добавяме маслото и солта...

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
54
40
30
21
10
Дай твоята оценка: