Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кюфтета Фрикасе с Прясно Мляко

Кюфтета Фрикасе с Прясно Мляко

Разгледай всички 23 авторски предложения за кюфтета фрикасе с прясно мляко в Gotvach.bg.
Пилешки бутчета фрикасе с кисело мляко и жълтъкПилешки бутчета фрикасе с кисело мляко и жълтъкПоднесете фрикасето със салата по избор....
Кюфтета от прясно зеле и млякоКюфтета от прясно зеле и мляко
Оформяме кюфтета, овалваме ги в брашно и ги пържим в горещо олио. Поднасяме с доматен сос....
Бързо фрикасе с кисело млякоБързо фрикасе с кисело мляко
3
Малко по малко вложете киселото мляко и продължавайте да бъркате с дървена лъжица, докато се получи гладък сос....
Фрикасе с пуешко и кисело млякоФрикасе с пуешко и кисело мляко
2
Финално овкусих Фрикасето със сол и прясно смлян бял пипер и оставих ястието да къкри на слаб котлон 10 минути, като разбърквах периодично....
Пиле фрикасеПиле фрикасе
103
След като е готово, бавно и внимателно добавяме предварително разбитите жълтъци и кисело мляко....
Целина фрикасеЦелина фрикасе
Жълтъците се разбиват и се смесват с киселото мляко. В маслото се запържва брашното, заедно с нарязания чесън....
Агнешко фрикасеАгнешко фрикасе
Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките. Варете, докато месото омекне. Запържете в маслото...
Леща фрикасеЛеща фрикасе
Вари се още 5 – 6 мин и лещата фрикасе подправя се на вкус със сол, черен пипер, чубрица и по желание 1 – 2 капки оцет....
Кюфтенца фрикасеКюфтенца фрикасе
3
Оставя се за 5 минути да клокнат кюфтетата в бял сос и се изключва котлонът. Поръсват се кюфтенца фрикасе с магданоз....
Гъбено фрикасеГъбено фрикасе
2
Забележка: много е важно да запържите добре брашното, в противен случай гъбеното фрикасе ще има неприятния вкус на сурово брашно!...
Сос ФрикасеСос Фрикасе
След това в дълбок съд (тип купа) добавете киселото мляко, жълтъците и брашното....
Гъби фрикасеГъби фрикасе
7
Овкусете със сол, млян черен пипер и щипка къри. Добавете и 1-2 бр. дафинов лист към фрикасето....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 9
53
42
32
22
10
Дай твоята оценка: