Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кюфтета Яхния с лук

Кюфтета Яхния с лук

Разгледай всички 23 избрани предложения за кюфтета яхния с лук в Gotvach.bg.
Яхния с пуешки кюфтетаЯхния с пуешки кюфтетаЯхнията с пуешки кюфтета сервираме с домашен хляб....
Картофена яхния с кюфтетаКартофена яхния с кюфтета
Картофената яхния с кюфтета е много вкусна....
Празена яхния с кюфтетаПразена яхния с кюфтета
Малко преди да свалите готовите кюфтета яхния, поръсете с черен пипер, чубрица и посолете на вкус....
Зелена яхния с кюфтетаЗелена яхния с кюфтета
Печете яхнията в умерено загрята фурна до готовност. Зелената яхния с кюфтета е много вкусна....
Зеленчукова яхния с кюфтетаЗеленчукова яхния с кюфтета
Оформете кюфтета от каймата и ги пускайте във врящата яхния. При нужда долейте още малко бульон....
Вкусна яхния с кюфтетаВкусна яхния с кюфтета
Малко преди яхнията да стане готова се слага размитото с малко вода пюре. Готовата яхния се застройва с малко кисело мляко и жълтъците....
Осмарска яхния с кюфтетаОсмарска яхния с кюфтета
Размесете добре и оформете средни до малки кюфтенца с навлажнени ръце. Накълцайте 1, 2 кг лук и сложете да се задушава с достатъчно мазнина....
Яхния със зелен лукЯхния със зелен лук
Нарязвате месото на хапки и го пържите в сгорещеното олио заедно със ситно нарязания лук. Щом лукът поомекне, прибавяте 2-3 с.л. наситнен джоджен...
Заек яхния с лукЗаек яхния с лук
2
Готовата яхния поръсете с наситнен магданоз. Да ви е сладко! Заекът яхния с лук е готов....
Яхния с кромид лукЯхния с кромид лук
1
Поднесете яхнията с кромид лук с люта чушка и малко скълцан магданоз по желание....
Заешка яхния с лукЗаешка яхния с лук
Оставете яхнията да се вари, докато заешкото омекне напълно, като при нужда доливайте вода. 20 минути преди да свалите заешката яхния с лук от котлона...
Кюфтета яхния с картофи и спанакКюфтета яхния с картофи и спанак
Към края добавете тези малки кюфтенца и почистения спанак. Кюфтетата яхния с картофи и спанак е много вкусна. Добър апетит!...

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 10
51
45
30
24
10
Дай твоята оценка: