Gotvach.bg»Избрани Колекции»Яхния с Лук и Свинско
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Яхния със свинско и лукПоръсете с магданоз и сервирайте яхнията.
Много вкусна яхния със свинско и лук....
Свинско с лук
Щом порозовее прибавете нарязания на филийки лук.
Похлупете тенджерата и задушавайте, докато лукът омекне напълно....
Ароматно свинско с вино, кашкавал и лук
Свинското се нарязва на хапки. Поставя се в тиган със сгорещено олио и малко се запържва от двете страни....
Свинско с карамелизиран лукКогато течността се изпари извадете месото и в същия съд добавете нарязания на полумесеци лук и го запържете....
1
Задушено свинско с лукПечете първоначално на 200 градуса около 30 мин, след което намалете на 160 и задушавайте свинското 2 часа, накрая отворете капака, проверете месото...
10
Яхния от свинско с кейл
Когато е готова, яхнията от свинско с кейл, се прибавя нарязан на ситно магданоз....
Яхния със свинско и картофиАко рецептата ти харесва, опитай и другите ни предложения за картофена яхния или картофена манджа....
2
Яхния със свинско и нахут
Добавете свинското, пюрето, подправките, брашното и налейте вода.
Оставете ястието да се готви около 20 минути....
Яхния от свинско и картофиВ малко загрято олио запържете съвсем леко свинското месо, заедно с нарязаните на ситно лук и чесън.
Така придава по-добър вкус....
3
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 8
52
42
33
21
10
Дай твоята оценка: