Gotvach.bg»Избрани Колекции»Яхния с Лук и Свинско
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Яхния с Лук и Свинско

Яхния с Лук и Свинско

Разгледай всички 24 авторски предложения за яхния с лук и свинско в Gotvach.bg.
Яхния със свинско и лукЯхния със свинско и лукПоръсете с магданоз и сервирайте яхнията. Много вкусна яхния със свинско и лук....
Свинско с лукСвинско с лук
Щом порозовее прибавете нарязания на филийки лук. Похлупете тенджерата и задушавайте, докато лукът омекне напълно....
Ароматно свинско с вино, кашкавал и лукАроматно свинско с вино, кашкавал и лук
Свинското се нарязва на хапки. Поставя се в тиган със сгорещено олио и малко се запържва от двете страни....
Яхния свинско с грахЯхния свинско с грах
2
Сложете свинското с грах в загрята фурна на 180 градуса и гответе 40 мин....
Задушено свинско с лукЗадушено свинско с лук
10
Печете първоначално на 200 градуса около 30 мин, след което намалете на 160 и задушавайте свинското 2 часа, накрая отворете капака, проверете месото...
Свинско с карамелизиран лукСвинско с карамелизиран лук
1
Когато течността се изпари извадете месото и в същия съд добавете нарязания на полумесеци лук и го запържете....
Яхния със свинско и лападЯхния със свинско и лапад
Любимата яхния със свинско и лапад е готова за сервиране....
Яхния със свинско и празЯхния със свинско и праз
Яхнията със свинско и праз е много вкусна....
Яхния със свинско и нахутЯхния със свинско и нахут
Добавете свинското, пюрето, подправките, брашното и налейте вода. Оставете ястието да се готви около 20 минути....
Яхния от свинско и картофиЯхния от свинско и картофи
3
В малко загрято олио запържете съвсем леко свинското месо, заедно с нарязаните на ситно лук и чесън. Така придава по-добър вкус....
Яхния от свинско с кейлЯхния от свинско с кейл
Когато е готова, яхнията от свинско с кейл, се прибавя нарязан на ситно магданоз....
Яхния със свинско и картофиЯхния със свинско и картофи
2
Нарежете свинското на кубчета, а картофите обелете и също ги нарежете....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 8
52
42
33
21
10
Дай твоята оценка: