Gotvach.bg»Избрани Колекции»Яхния с Лук и Свинско
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Щом порозовее прибавете нарязания на филийки лук.
Похлупете тенджерата и задушавайте, докато лукът омекне напълно....

Свинското се нарязва на хапки. Поставя се в тиган със сгорещено олио и малко се запържва от двете страни....

1

10

Когато е готова, яхнията от свинско с кейл, се прибавя нарязан на ситно магданоз....

Сварете предварително свинското месо до готовност и го обезкостете.
В тенджера загрейте олиото и запържете ситно нарязания праз и лук....

В друг съд запържете лука и нарязания на колелца морков. Добавете свинското, пюрето, подправките, брашното и налейте вода....

3

2
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 8
52
42
33
21
10
Дай твоята оценка: