Gotvach.bg»Избрани Колекции»Задушено Свинско Месо с Лук
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушено свинско с лукПечете първоначално на 200 градуса около 30 мин, след което намалете на 160 и задушавайте свинското 2 часа, накрая отворете капака, проверете месото...
Задушено ароматно свинско месо
Опитайте крехкостта на свинското и ако е нужно, продължете готвенето, докато то омекне и се окрехкоти достатъчно....
Задушено свинско месо в йенска тенджераСервираме задушеното свинско с резенчета лимон.
Задушеното свинско месо в йенска тенджера е готово....
1
Задушено свинско месо в доматен сосДобавяме към останалите продукти и оставяме задушеното свинско да къкри на тих огън.
Задушеното свинско месо в доматен сос е много вкусно....
1
Свинско задушено с лукПоднесете задушеното свинско с лют пипер по желание и студено вино.
Свинското задушено с лук е готово....
1
Задушено Свинско с лук и ГъбиОвкусете задушеното свинско с подправките, разбъркайте и заедно ги задушете до готовност.
Задушеното Свинско с лук и Гъби е много вкусно....
1
Печено свинско месо с лукОбезкостеното свинско месо се нарязва на едри парчета, поръсва се със сол и черен пипер и се нарежда в йенска тенджера....
1
Свинско месо с праз лукПрез това време изчистете и нарежете лука на едро и го добавете при готовото месо.
Посолете и поръсете с черен пипер....
2
Свинско месо с мляко и лук
Измиваме месото и нарязваме на тънки филийки с дебелина 1 см. Начукваме парчетата, овалваме ги в брашно и изпържваме в мазнина, докато малко се свият...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: