Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Нарежете свинското месо на малки парчета. Загрейте на котлона тенджера и сложете месото да се запържи....

1

Магданозът, лозовите листа и лукът се нарязват на ситно и се добавят в гювеча....

Месото се реже на филии с дебелина един пръст, лукът се нарязва на полумесеци. Посоляват се и се поръсват с черен пипер....

2

Свинското месо се реже на малки късчета и се запържва за 5-6 минути в олиото....

3

Готовата свинска чорба застройваме с разбити кисело мляко и яйце, като внимателно ги прибавяме с непрекъснато разбъркване....

2

Шишчетата се приготвят на загрята скара :) Шишчетата със свинско месо и праз лук са готови....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: