Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

Настъргваме си кашкавала. Шунката я нарязваме на малки парченца.
Гъбите нарязваме наполовина и после по дължина на парчета....

В средата не слагам масло, защото и филето, и кашкавалът пускат мазнина и ще стане много тежка....

Разбърква се и се добавят нарязаната шунка, черният пипер, универсалната подправка, брашното и накрая - настърганият на едро кашкавал и натрошеното...

Във всеки прорез се слага по малко сол, от кравето масло, малко шунка и по малко кашкавал....

3

Ако искаме плоски банички със сирене, кашкавал и шунка да станат по-дебели, може да увеличим количеството на продуктите или да използваме по-малка...

Слага се една палачинка, намазва се с майонеза и върху нея се нареждат гъби, шунка, яйце, кашкавал и кисели краставички....

Сипва се брашното в купа, добавя се суха мая, сол, захар, олио. Налива се хладка вода и разбъркваме с вилица на гъста каша, после сипваме върху масата...

Нарязвам на дребно шунката.
Ползвах Пражка на Тандем. Нарязваме на дребни парченца и кашкавала, хубаво да е по-твърдичък....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: