Gotvach.bg»Избрани Колекции»Лазаня с Шунка и Кашкавал
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Нарежете кашкавала на тънки филии - всяка по 50 г., както и шунката - 4 филии по 50 г.
Между две филийки кашкавал поставете парче шунка....

Шунката, кашкавалът, маслото, черният пипер, чубрицата и магданозът се нарязват на много ситно в чопър....

Намазнете добре всички страни на голяма йенска тава и започнете да редите лазанята, като редувате, кори, кашкавален сос и ред шунка....

Яйцата се разбиват с вилица, към тях се прибавя киселото мляко, олиото, содата, натрошеното сирене и ситно нарязаната шунка....

1

Разпределете шунката. Отгоре върху шунката наредете нарязания или настърган кашкавал, нарязаните маслини и отново наредете шунка....

В това джобче се пъхат по 1- 2 парчета шунка.
Яйцата се разбиват в купа....

Върху месото се поставя кашкавалът, а върху него - шунката, която се мокри с вода от горната страна....

8

2
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: