Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесна Рецепта за Тиквеник

Лесна Рецепта за Тиквеник

Прегледай всички 24 кулинарни идеи за лесна рецепта за тиквеник в Gotvach.bg.
Тиквеник с оризови кориТиквеник с оризови кориСложете тавата с навития тиквеник и изпечете до златисто. Щом е готов, го извадете и оставете да изстине. Пригответе заливката....
Тиквеник с купешки кориТиквеник с купешки кори
Отгоре домашният тиквеник се намазва с масло и се пече в предварително загрята фурна на 180°C до готовност....
Бъркан тиквеник с юфкаБъркан тиквеник с юфка
Бърканият тиквеник с юфка е готов....
Класически тиквеник с орехиКласически тиквеник с орехи
3
Тиквеникът се пече във фурна на вентилатор на 200 градуса, без вентилатор 150 -180 градуса. Класическият тиквеник с орехи е готов....
Сочен тиквеник с боровинкиСочен тиквеник с боровинки
Сервираме сочния тиквеник с боровинки леко охладен!...
Моят тиквеник с грисМоят тиквеник с грис
След като извадите от фурната тиквеника от фурната, оставете го да се охлади и после поръсете с пудра захар. Моят тиквеник с грис е готов....
Тиквеник с готови кориТиквеник с готови кори
След изваждане покрийте тиквеника с кърпа, за да се задуши. Поднесете охладен. Тиквеникът с готови кори е много вкусен....
Тиквеник с натрошени бисквитиТиквеник с натрошени бисквити
Тиквата се обелва и се настъргва. Стафидите се накисват за 30 минути във студена вода, за да омекнат. Бисквитите се натрошават. В дълбока купа...
Тиквеник в йенска тенджераТиквеник в йенска тенджера
С получената смес залейте тиквеника, печете до готовност на 180 градуса....
Бъркан тиквеник с лимецБъркан тиквеник с лимец
Настъргваме тиквата. Добавяме към нея захарта и маслото. Разбъркваме добре. Тиквата си пуска леко сосче. Подправяме с карамфила и содата и...
Тиквеник с хрупкави орехиТиквеник с хрупкави орехи
Нареждаме в намаслена тава и печем тиквеника около 20 мин на 240 градуса. 6....
Сиропиран тиквеник с орехиСиропиран тиквеник с орехи
Сиропиран тиквеник - любим коледен сладкиш!...

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: