Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гювеч Рецепта за Зимнина
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гювеч Рецепта за Зимнина

Гювеч Рецепта за Зимнина

Открий всички 12 подбрани съвети относно гювеч рецепта за зимнина в Gotvach.bg.
Буркани с желирано пилешкоБуркани с желирано пилешкоБурканите с желирано пилешко са готови....
Тюрлю Гювеч в БурканиТюрлю Гювеч в Буркани
Зеленият боб обаче трябва предварително да бъде бланширан или консервиран от буркани....
Лапад в буркани с хималайска солЛапад в буркани с хималайска сол
Бърза, лесна, вкусна и полезна рецепта за здравословна зимнина, приготвена с Благодарност към природата!...
Тиквички в буркани за пърженеТиквички в буркани за пържене
4
Налейте вряла вода във всеки буркан и добавете по 2 ч.л. оцет. Затворете плътно всяко бурканче с капачка и стерилизирайте за 5-7 минути....
Лютика в Буркани за ЗиматаЛютика в Буркани за Зимата
Да ви е вкусно с тази лютика в буркани за зимата....
Консервиран карфиол в буркани с хималайска солКонсервиран карфиол в буркани с хималайска сол
Лесна и бърза за приготвяне зимнина с любимия на всички – емблематичен за есента карфиол! Чудно Вкусно!...
Зимнина с морковиЗимнина с моркови
Подредете ги в трилитров буркан, като между тях слагате почистен и нарязан целина. Кипнете 3 л вода със солта и добавете 1 ч.ч. оцет....
Мързеливи чушки - зимнинаМързеливи чушки - зимнина
Всеки буркан се залива с 2 части оцет, 1 част вода и 2 с.л. сол на 1 л течност....
Зимнина от тиквичкиЗимнина от тиквички
2
Долейте от маринатата във всеки буркан, затворете ги с капачки и стерилизирайте за 10 минути....
Зимнина от зеленчуциЗимнина от зеленчуци
Изсипваме в буркани и стерилизираме 10-15 минути....
Зеленчукова заготовка - зимнинаЗеленчукова заготовка - зимнина
Пълня буркани и стерилизирам за 30 минути след завирането на водата в съда. Зимата просто отварям буркана и готвя с разкоша от него....
Гръцка салата - зимнинаГръцка салата - зимнина
Накрая готовата смес се сипва в буркани и се варят 10 минути. Добър апетит! ! !...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
51
45
33
20
10
Дай твоята оценка: