Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесно Сладко с Желатин

Лесно Сладко с Желатин

Открий всички 23 избрани предложения относно лесно сладко с желатин в Gotvach.bg.
Разкрасяваща маска с желатин и яйцеРазкрасяваща маска с желатин и яйцеРазкрасяващата маска с желатин и яйце е страхотна....
Парфе с желатин и заквасена сметанаПарфе с желатин и заквасена сметана
Прибираме парфето с желатин и заквасена сметана в хладилника за 24 часа и след това сервираме....
Лесно сладко с желираща захарЛесно сладко с желираща захар
1
Лесното сладко с желираща захар е готово....
Лесно сладко от сушени кайсииЛесно сладко от сушени кайсии
Прехвърлете в буркани, докато сладкото е още топло....
Лесно сладко от дюли и ябълкиЛесно сладко от дюли и ябълки
Дюлите и ябълките обелваме и почистваме от семките. Настъргваме ги на едро ренде. Поръсваме плода със захарта и лимонтозуто и разбъркваме добре...
Лесно сладко от череши с 3 съставкиЛесно сладко от череши с 3 съставки
Сервираме лесното сладко от череши с 3 съставки с палачинки и гофрети....
Лесно сладко от немско грозде без варенеЛесно сладко от немско грозде без варене
Портокалът се обелва и се смила. Немското грозде се пасира. Добавя се захарта и всичко се разбърква, докато захарта не се разтвори напълно....
Лесно Сладко от Смокини с Желираща ЗахарЛесно Сладко от Смокини с Желираща Захар
2
Обръщаме сладкото от смокини с капачката надолу за една нощ. Добър апетит ☺...
Сладко от праскови и желатинСладко от праскови и желатин
Снемете от котлона, разбъркайте за 1 минута с лимоновия сок и добавете желатина, които сте разтворили предварително в малко вода....
Лесно и бързо сладко рулоЛесно и бързо сладко руло
Лесно и бързо сладко руло за всички вкъщи! Източник: Petkova Sofia - Кулинарна мрежа...
Лесно смокиново сладко на фурнаЛесно смокиново сладко на фурна
Лесното смокиново сладко на фурна е готово....
Лесно пандишпаново руло с ягодово сладкоЛесно пандишпаново руло с ягодово сладко
4
Лесното пандишпаново руло с ягодово сладко е много вкусно....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
53
42
30
22
10
Дай твоята оценка: