Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесно и Вкусно Тирамису

Лесно и Вкусно Тирамису

Прегледай всички 24 подбрани съвети за лесно и вкусно тирамису в Gotvach.bg.
Тирамису с плодовеТирамису с плодовеОбърнете тирамисуто в чиния и украсете с разбита сметана и плодове. Тирамисуто с плодове е готово....
Тирамису в чашиТирамису в чаши
3
Най-отгоре поръсете тирамисуто обилно с пресято какао или ситно настърган шоколад. Тирамисуто в чаши е готово....
Тирамису с оризТирамису с ориз
1
Оставете в хладилника да стегне и преди сервиране поръсете тирамисуто с кафето. Тирамисуто с ориз е много вкусно....
Тирамису с ягодиТирамису с ягоди
Оставяме тирамисуто в хладилник минимум за 4 часа. Преди поднасяне ягодовото тирамису се декорира със свежи ягоди....
Тирамису с орехиТирамису с орехи
Намажете обилно с крем и полейте тирамису с орехи с разтопен на водна баня шоколад. Рецептата за тирамису е изпълнена. Да ви е сладко!...
Тирамису с прасковиТирамису с праскови
Отцедете плодовете на компота от праскови. Разбийте студената сметана със захарта и ванилията на гъст крем. Изберете си подходящ правоъгълен съд и...
Тирамису с бисквитиТирамису с бисквити
В купа разбиваме много добре жълтъците. След това към тях добавяме пудрата захар и отново разбъркваме добре. След това слагаме и заквасената сметана...
Тирамису с медТирамису с мед
Всички продукти трябва да бъдат на стайна температура. Разбийте с миксер жълтъците и меда в стъклена купа до сгъстяване на сместа. След това поставете...
Тирамису с ромТирамису с ром
3
Покриваме формата с домакинско фолио и слагаме да се изстуди нашето тирамису. Режем на квадрати. Сервираме в подходяща елегантна чиния....
Тирамису с рикотаТирамису с рикота
Смесват се рикотата, заквасената сметана и захарта. Бъркат се енергично до получаването на крем. Половината от бишкотите се топват в кафето за...
Тирамису с шоколадТирамису с шоколад
Разбийте белтъците с миксер до получаването на твърд сняг. Смесете маскарпонето, ванилията, ваниловата захар и жълтъците, разбийте с миксер. Прибавете...
Тирамису с уискиТирамису с уиски
Сварява се силно кафе, като 50 мл кафе се залива с 340 мл гореща вода, а след това се охлажда. Прецеждаме го след като се свари, за да отстраним утайката...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
52
45
31
21
10
Дай твоята оценка: