Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лозови Сарми с Телешка Кайма

Лозови Сарми с Телешка Кайма

Открий всички 23 избрани предложения за лозови сарми с телешка кайма в Gotvach.bg.
Вегетариански лозови сармиВегетариански лозови сармиИзплакнете лозовите листа и внимателно ги разделете. Слагайте ги с лъскавата страна надолу, добавяйте по лъжица от сместа и завийте сармите....
Пълнени лозови сармиПълнени лозови сарми
Сложете няколко лозови листа на дъното на тенджера, наредете сармите и отгоре също наредете лозови листа....
Зелево-лозови сармиЗелево-лозови сарми
1
Имаме чудни зелево-лозови сарми, с които пожелаваме добър апетит!...
Родопски лозови сармиРодопски лозови сарми
4
Свитите сарми нареждаме прави, а после слагаме отгоре още един ред, докато свърши сместа....
Апетитни лозови сармиАпетитни лозови сарми
2
Налейте топла вода, докато покриете лозовите сарми, и сложете тенджерата на тих огън да къкри до готовност. Апетитните лозови сарми са готови....
Чифликчийски лозови сармиЧифликчийски лозови сарми
Разбърква се два три пъти, така че да поеме течността от тигана, и с получената плънка се завиват сармите. Редят се в гювеч....
Турски лозови сармиТурски лозови сарми
4
Турските лозови сарми са готови....
Сарми от лозови листа с каймаСарми от лозови листа с кайма
Поставяме и печем сарми от лозови листа с кайма 40 минути на 180 °C....
Сарми с лозови листа и каймаСарми с лозови листа и кайма
Сармите с лозови листа и кайма са готови....
Лозови сарми с тиквичкиЛозови сарми с тиквички
От плънката и попарените лозови листа се завиват сарми, които се нареждат една до друга в тенджера, заливат се с малко олио, притискат се с чиния...
Лозови сарми в мултикукърЛозови сарми в мултикукър
Готовите сармички може да поднесете с таратор или кисело мляко. Лозовите сарми в мултикукър са много вкусни....
Лозови сарми с маслиниЛозови сарми с маслини
Когато сместа е готова, се изчаква да поизстине и от листата се навиват сарми. Слагат се в тенджера и се напълва вода почти да ги покрие....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: