Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марината за Пилешки Дробчета

Марината за Пилешки Дробчета

Открий всички 37 кулинарни идеи за марината за пилешки дробчета в Gotvach.bg.
Пилешки дробчета с морковиПилешки дробчета с морковиНакрая към тях прибавяме дробчетата и махаме тигана от котлона. Добър апетит!...
Пилешки дробчета с шериПилешки дробчета с шери
Загрявате зехтина в тиган и добавяте дробчетата. Бъркайте на висока температура за около 1 минута, докато са готови....
Пилешки дробчета в лимонПилешки дробчета в лимон
3
Нарежете при нужда пилешките дробчета и ги разбъркайте с 1 с.л. горчица и 1/2 от лимоновия сок....
Пилешки дробчета с доматиПилешки дробчета с домати
1
Лукът се нарязва на ситно и се запържва в силно нагорещено олио до златисто, след което се добавят пилешките дробчета....
Пилешки дробчета с лукПилешки дробчета с лук
4
Лукът се изсипва при вече готовите дробчета. Оставят се още малко на огъня, посоляват се и накрая се поръсват с магданоз....
Пилешки дробчета на тиганПилешки дробчета на тиган
1
Вижте също как да не пръскат пилешките дробчета при пържене и научете как да си приготвите дроб-сарма с пилешки дробчета....
Пилешки дробчета по манастирскиПилешки дробчета по манастирски
1
Пилешките дробчета по манастирски са готови....
Пилешки дробчета по воденичарскиПилешки дробчета по воденичарски
1
Оставяме на тих огън да се готви до готовност на пилешките дробчета, като се разбърква периодично....
Пилешки дробчета по градинарскиПилешки дробчета по градинарски
Пилешките дробчета по градинарски са много вкусни....
Пилешки дробчета на фурнаПилешки дробчета на фурна
1
Пилешките дробчета на фурна са готови....
Пилешки дробчета по правешкиПилешки дробчета по правешки
1
Запечете пилешките дробчета във фурна на 180 градуса до полуготовност....
Пилешки дробчета по средиземноморскиПилешки дробчета по средиземноморски
Пилешките дробчета се измиват много добре и се пускат за 5 минути във вряща вода. Вадят се и се отцеждат. Лукът се реже на тънки ивици....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 9
55
42
31
21
10
Дай твоята оценка: