Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пастет от Пилешки Дробчета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пастет от Пилешки Дробчета

Пастет от Пилешки Дробчета

Разгледай всички 12 авторски предложения за пастет от пилешки дробчета в Gotvach.bg.
Пастет от пилешки дробчета с горчицаПастет от пилешки дробчета с горчицаДобавят се почистените дробчета и се оставят да се задушат. Когато изстинат, се добавя горчицата, солта и черният пипер....
Пастет от пилешки дробчета с кориандърПастет от пилешки дробчета с кориандър
Ако дробчетата не са малки, ги нарежете наполовина....
Пастет от пилешки дробчета и червен бобПастет от пилешки дробчета и червен боб
Пастетът от пилешки дробчета и червен боб е вкусен както охладен, така и леко топъл....
Пастет от пилешки дробчета на Джейми ОливърПастет от пилешки дробчета на Джейми Оливър
Пастетът от пилешки дробчета на Джейми Оливър е готов....
Пастет от пилешки дробчета с коняк и мащеркаПастет от пилешки дробчета с коняк и мащерка
Съхранявайте затворен пастета от пилешки дробчета с коняк и мащерка и в хладилник преди консумация....
Пастет с пилешки дробчета и сладко от червен лукПастет с пилешки дробчета и сладко от червен лук
Прехвърлете сварените пилешки гърди, дробчета и сини сливи в блендера....
Пастет от пилешки дробчетаПастет от пилешки дробчета
5
Към тях се прибавят пилешките дробчета....
Пилешки дробчета с РозеПилешки дробчета с Розе
1
Пилешките дробчета с Розе са страшно апетитни!...
Пилешки дробчета с лукПилешки дробчета с лук
4
Дробчетата се овалват в брашно и се изпържват в силно загрята мазнина. Лукът се изпържва отделно от дробчетата до златисто и се добавят гъбите....
Пилешки дробчета с доматиПилешки дробчета с домати
1
Лукът се нарязва на ситно и се запържва в силно нагорещено олио до златисто, след което се добавят пилешките дробчета....
Пилешки дробчета в маслоПилешки дробчета в масло
Пилешките дробчета се поръсват с морска сол и черен пипер. Подправките се смесват и смилат на ситно, с тях се поръсват дробчетата....
Пилешки дробчета в беконПилешки дробчета в бекон
Пилешките дробчета се разрязват на две и се запържват. Увиват се в листа от бекон и се набождат на шиш. Пекат се на скара....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 9
53
41
32
23
10
Дай твоята оценка: