Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнена пъстърваНапълнете измитите и почистени пъстърви, затворете разрезите с клечки за зъби и наредете на намаслена тавичка....
1
Панирана пъстърва
Оставете филето да се маринова за около 20 минути в хладилник.
Разбийте яйцата с млякото....
Медена пъстърваРибата се нарязва на парчета, посолява се, поръсва се с черен пипер и се запържва до златисто.
Медът, оцетът, индийското орехче и лукът, нарязан...
1
Поширана Пъстърва
Отделяме филето от костите на рибата и премахваме кожата.
В купа смесваме соевия сос, оризовото вино, захарта и 100 мл вода.
Разбъркваме и прибавяме...
Пъстърва фрикасе
В чиния се поставя филето от пъстървата, полива се със сос и в единия край се гарнира със зеленчуците. Поръсва се със ситно нарязан магданоз....
Печена пъстърва
Измиваме и подсушаваме изчистената пъстърва. Намазваме я със зехтин или олио. Поръсваме и втриваме подправките, оставяме да престои 60 мин....
Пролетна пъстърва
Пъстървата почиствате добре, измивате и мажете с масло, сол и черен пипер, увивате в във фолио заедно с по 1 резенче лимон вътре и печете на скара...
Веяна Пъстърва
Изчистваме и подсушаваме рибите, като поръсваме обилно с едра сол - отвътре и отвън.
Завиваме в амбалажна хартия и в найлонова торба.
Поставяме...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: