Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
![Панирана пъстърва](/files/lib/250x250/panirano-ribno-file.webp)
Оставете филето да се маринова за около 20 минути в хладилник.
Разбийте яйцата с млякото....
![Поширана Пъстърва](/files/lib/250x250/trout-fillet-mushroom.webp)
Отделяме филето от костите на рибата и премахваме кожата.
В купа смесваме соевия сос, оризовото вино, захарта и 100 мл вода.
Разбъркваме и прибавяме...
![Пъстърва фрикасе](/files/lib/250x250/nopic.webp)
В чиния се поставя филето от пъстървата, полива се със сос и в единия край се гарнира със зеленчуците. Поръсва се със ситно нарязан магданоз....
![Веяна Пъстърва](/files/lib/250x250/nopic.webp)
Изчистваме и подсушаваме рибите, като поръсваме обилно с едра сол - отвътре и отвън.
Завиваме в амбалажна хартия и в найлонова торба.
Поставяме...
![Пролетна пъстърва](/files/lib/250x250/proletnapastarva.webp)
Пъстървата почиствате добре, измивате и мажете с масло, сол и черен пипер, увивате в във фолио заедно с по 1 резенче лимон вътре и печете на скара...
![Печена пъстърва](/files/lib/250x250/pechena-pastarva2.webp)
Измиваме и подсушаваме изчистената пъстърва. Намазваме я със зехтин или олио. Поръсваме и втриваме подправките, оставяме да престои 60 мин....
![Пълнена пъстърва](/files/lib/250x250/pastarvakartfki.webp)
1
![Медена пъстърва](/files/lib/250x250/fried-trout1.webp)
1
![Пъстърва със зеленчуци](/files/lib/250x250/pastarva-zelenchuci4.webp)
Почистените риби се посоляват отвън и отвътре със сол и във всяка пъстърва се слага по едно стръкче девесил....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: