Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Памук Милинки
Тайната на пухкавите милинки е освен добре омесеното тесто, а и неговата мекота - не трябва да става много твърдо....
Родопски Милинки
Намазваме топлите Родопски Милинки с масло и ги оставяме за 5-6 минути, преди да сервираме....
Табиетлийски милинкиМилинките се заливат с разбитите яйца с кисело мляко и се пекат 15-20 мин. на 180 градуса.
Табиетлийските милинки са готови....
5
Питки милинки
Готовото тесто се премесва още веднъж и се разделя на малки топчета, поставя се плънка в средата от натрошено сирене и нареждаме топките в намаслена...
Стринкини милинкиЗамесва се тесто от останалото мляко, яйцето, шупналата мая, брашното и солта.
Разделя се на осем равни части /за 8 бр. милинки/....
3
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 9
56
42
31
20
10
Дай твоята оценка: