Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ньоки със Сметана

Ньоки със Сметана

Разгледай всички 23 кулинарни идеи относно ньоки със сметана в Gotvach.bg.
Ньоки с буратаНьоки с буратаПоканете Италия у дома с тези вкусни ньоки с бурата. Сервирайте ги с бяло вино и се насладете на всяка хапка....
Пиле с ньокиПиле с ньоки
2
Пилето с ньоки е много вкусно....
Ньоки с наденицаНьоки с наденица
Когато са готови, в ястието се налива течна сметана. След кратко разбъркване ньоките с наденица са готови....
Ньоки а ла дженовезеНьоки а ла дженовезе
Разтопете оставащото масло и намажете ньоките. Поръсете с оставащия пармезан и изпечете в загрята на 190 градуса фурна за 30-35 минути....
Картофени ньоки по италианскиКартофени ньоки по италиански
1
Почистете картофите и ги сварете заедно с кожата в подсолена вода. Отцедете ги и ги обелете веднага. Пюрирайте ги с преса, направете в средата на...
Ньоки в доматен сосНьоки в доматен сос
Сложете ньоките във вряща вода да се сварят. Когато се сварят, прецедете, сложете в соса и разбъркайте. Приятен апетит с ньоки в доматен сос!...
Ньоки с пуешка каймаНьоки с пуешка кайма
Сложете тенджерата с вода да заври, след което добавете ньоките. Ньоките са готови, когато излязат на повърхността....
Ньоки с доматен сосНьоки с доматен сос
Сварете ньоките в тенджера с вряща вода, като внимавате да не се слепят. Загрейте маслото в тиган....
Картофени ньоки с пестоКартофени ньоки с песто
Сервирайте картофените ньоки заедно с пестото....
Грилован толстолоб с ньокиГрилован толстолоб с ньоки
1
Сервирайте, като върху чесновите ньоки сложите парче риба, поръсите с още копър и добавите парче лимон....
Лесни ньоки с моцарелаЛесни ньоки с моцарела
Отстранете кората на франзелата и я нарежете на малки кубчета. Загрейте маслото и зехтина и добавете в тях пресования чесън. Сложете хлебните кубчета...
Бърза запеканка с ньокиБърза запеканка с ньоки
Налива се сметаната, оставя се да клокне и се сваля от котлона. Отцедените ньоки се прехвърлят в дълбока тава....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
52
44
32
21
10
Дай твоята оценка: