Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Овчарско Гювече със Сирене

Овчарско Гювече със Сирене

Разгледай всички 24 избрани предложения за овчарско гювече със сирене в Gotvach.bg.
Тракийско гювечеТракийско гювечеНамаслете добре 4 гювечета. На дъното на всяко сложете домати, нарязани на кръгове, отгоре плочки сирене, от нарязаните гъби, луканката на филийки...
Диетично гювечеДиетично гювече
Във всяко гювече сипете по 2-3 с.л. зехтин. Объркайте всичко в гювечетата, като добавите и подправките....
Импровизирано гювечеИмпровизирано гювече
1
В намазнено гювече се слага един ред натрошеното сирене, на втория ред - лютеницата, отгоре - картофите, върху тях се нареждат киселите краставички...
Зеленчуково гювечеЗеленчуково гювече
Гъбите се нарязват на малки парченца. Празът и чесънът се наситняват. Пиперката се нарязва на ситно. Морковът се настъргва. Картофът се обелва и нарязва...
Копривщенско гювечеКопривщенско гювече
Пилешките воденици и сърца се измиват и почистват старателно. Слагат се в тенджера да се сварят, като в нея слагаме зърната бахар, зърната черен пипер...
Гювече миксГювече микс
Гювечето се намазва с малко олио и започват да се редят: 1 плочка сирене, половин домат, нарязан на кубчета, пушеното свинско филе - отново на кубчета...
Ядливо гювечеЯдливо гювече
Обелваме картофите, нарязваме ги на малки кубчета и ги слагаме в дълбока купа. Лука и чесъна също нарязваме на ситно и ги изсипваме при картофите....
Гювече ВегетарианаГювече Вегетариана
1
На дъното на гювече налейте олиото. Наредете картофите, домата и отгоре сложете лука и плочка сирене....
Ориенталско гювечеОриенталско гювече
Към всяко гювече чукваме по едно яйце и връщаме отново за 5 минути....
Студентско гювечеСтудентско гювече
Царевицата и стерилизираните гъби се поставят в гювече и се разбъркват. Отгоре се настъргва кашкавал....
Граовско гювечеГраовско гювече
Полейте зелевия сок, сложете капак на тенджерата и пъхнете Граовското гювече във фурната да се задушава до готовност....
Табиетлийско гювечеТабиетлийско гювече
1
След това се чуква по 1 яйце в гювече и се допича, около 10 минути на горен реотан....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
53
41
32
21
10
Дай твоята оценка: