Gotvach.bg»Избрани Колекции»Овчарски Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Овчарски Гювеч

Овчарски Гювеч

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно овчарски гювеч в Gotvach.bg.
Гювеч по овчарскиГювеч по овчарскиЛукът нарязваме на дребно, чушките на ивици и ги задушаваме в мазнината. Прибавяме доматите и задушаваме до изпаряване на водата. Сваляме от огъня...
Овчарски гювечОвчарски гювеч
Зеленчуковият гювеч се пече се до зачервяване. Овчарският гювеч се поднася поръсен с останалия дребно нарязан магданоз....
Овчарски гювеч със заешко месоОвчарски гювеч със заешко месо
Когато извадим гювеча го заливаме с разбитите яйца, разбъркваме и запичаме още 15-20 мин....
Овчарски пай в гювечеОвчарски пай в гювече
Преди да изкараме от фурната поръсваме с кашкавал отгоре и сервираме овчарския пай топъл. Овчарският пай в гювече е много вкусен....
Гювеч с фазанГювеч с фазан
Гювечът с фазан е готов....
Гювеч с агнешкоГювеч с агнешко
1
Пресният лук се почиства, измива и нарязва на ситно и се запържва в горещото олио. Прибавя се сол и червен пипер, добавя се нарязаното месо. Изпържва...
Гювеч с картофиГювеч с картофи
1
Почистваме и нарязваме на кубчета картофите и ги поставяме в гювеча....
Гювеч с помберГювеч с помбер
Лукът се нарязва и се задушава в мазнина. Прибавят се и останалите продукти и се налива 1/2 ч.ч. вода. Бърка се и се държи на огъня около...
Гювеч с наденицаГювеч с наденица
Поставяме гювеча в студена фурна и го печем за 60-70 минути на силна фурна. Сервираме наденица с гарнитура от зеленчуците....
Гювеч с патладжаниГювеч с патладжани
Нарежете патладжанът на кубчета, посолете и го оставете да се отцеди от горчилката. Междувременно нарежете лука, чушките и картофите. Измийте добре...
Гювеч с лукГювеч с лук
В съд с горещо олио отначало запържваме, а след това задушаваме лука, нарязан на полумесеци. В тавичка, намазана с олио, подреждаме един ред домати...
Гювеч с пилеГювеч с пиле
Прехвърляте в тавичка и печете в умерена фурна, докато гювечът остане на мазнина....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
51
46
30
21
10
Дай твоята оценка: