Gotvach.bg»Избрани Колекции»Овчарски Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Зеленчуковият гювеч се пече се до зачервяване.
Овчарският гювеч се поднася поръсен с останалия дребно нарязан магданоз....

Когато извадим гювеча го заливаме с разбитите яйца, разбъркваме и запичаме още 15-20 мин....

Преди да изкараме от фурната поръсваме с кашкавал отгоре и сервираме овчарския пай топъл.
Овчарският пай в гювече е много вкусен....

Поставяме гювеча в студена фурна и го печем за 60-70 минути на силна фурна.
Сервираме наденица с гарнитура от зеленчуците....

1

1

Лукът се нарязва и се задушава в мазнина.
Прибавят се и останалите продукти и се налива 1/2 ч.ч. вода.
Бърка се и се държи на огъня около...

Нарежете патладжанът на кубчета, посолете и го оставете да се отцеди от горчилката. Междувременно нарежете лука, чушките и картофите. Измийте добре...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
51
46
30
21
10
Дай твоята оценка: