Gotvach.bg»Избрани Колекции»Овчарски Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гювеч по овчарскиЛукът нарязваме на дребно, чушките на ивици и ги задушаваме в мазнината. Прибавяме доматите и задушаваме до изпаряване на водата.
Сваляме от огъня...
Овчарски гювеч
Зеленчуковият гювеч се пече се до зачервяване.
Овчарският гювеч се поднася поръсен с останалия дребно нарязан магданоз....
Овчарски гювеч със заешко месо
Когато извадим гювеча го заливаме с разбитите яйца, разбъркваме и запичаме още 15-20 мин....
Овчарски пай в гювече
Преди да изкараме от фурната поръсваме с кашкавал отгоре и сервираме овчарския пай топъл.
Овчарският пай в гювече е много вкусен....
Гювеч с агнешкоПресният лук се почиства, измива и нарязва на ситно и се запържва в горещото олио. Прибавя се сол и червен пипер, добавя се нарязаното месо. Изпържва...
1
Гювеч с помбер
Лукът се нарязва и се задушава в мазнина.
Прибавят се и останалите продукти и се налива 1/2 ч.ч. вода.
Бърка се и се държи на огъня около...
Гювеч с наденица
Поставяме гювеча в студена фурна и го печем за 60-70 минути на силна фурна.
Сервираме наденица с гарнитура от зеленчуците....
Гювеч с патладжани
Нарежете патладжанът на кубчета, посолете и го оставете да се отцеди от горчилката. Междувременно нарежете лука, чушките и картофите. Измийте добре...
Гювеч с лук
В съд с горещо олио отначало запържваме, а след това задушаваме лука, нарязан на полумесеци. В тавичка, намазана с олио, подреждаме един ред домати...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
51
46
30
21
10
Дай твоята оценка: