Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тутманик с Кисело Мляко по Овчарски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бъркан тутманик по овчарскиС 1 жълтък намазваме добре тутманика.
Печем тутманика по овчарски на 180°C за около 20 минути или до необходимото зачервяване....
1
Боб по овчарски в гърнеОт вечерта накиснете боба и на другия ден го сложете в нова вода и варете, докато поомекне.
Започнете да го редите на пластове в гърнето, като...
1
Боб по овчарски с пастърма
Боба накисваме в тенджера със студена вода да престои за една нощ.
На сутринта изхвърляме водата и сипваме нова. Слагаме фасула да се вари....
Сарми по овчарски с прясно зеле
Издълбайте кочанът на зелето и сложете главата да се вари в подсолена вода с 1 с.л. оцет за 4-5 минути. Извадете я и отделете листата, с които ще...
Тутманик с кисело млякоРазбиват се трите яйца и към тях се прибавят млякото, в което е разтворена содата, мазнината, сиренето и брашното....
20
Овчарски тутманикПечем тутманика за около 40 мин. Поднасяме го с айран.
Овчарският тутманик е готов....
1
Тутманик с мая и кисело млякоПрез това време пресейте брашното в купа и направете кладенче, в което последователно слагайте маста, киселото мляко и втасалата мая....
1
Пухкав тутманик със сирене и кисело млякоПухкавият тутманик със сирене и кисело мляко е много вкусен....
5
Усукан тутманик с прясно и кисело мляко
За този традиционен тутманик тестото се замесва по стандартния начин....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
52
42
31
22
10
Дай твоята оценка: