Gotvach.bg»Избрани Колекции»Чомлек по Овчарски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Чомлек по Овчарски

Чомлек по Овчарски

Открий всички 12 избрани предложения относно чомлек по овчарски в Gotvach.bg.
Овчарски ЧомлекОвчарски ЧомлекПохлупете и изпечете чомлека на 200 градуса до готовност. Овчарският Чомлек е много вкусен....
Боб по овчарски в гърнеБоб по овчарски в гърне
1
От вечерта накиснете боба и на другия ден го сложете в нова вода и варете, докато поомекне. Започнете да го редите на пластове в гърнето, като...
Боб по овчарски с пастърмаБоб по овчарски с пастърма
Боба накисваме в тенджера със студена вода да престои за една нощ. На сутринта изхвърляме водата и сипваме нова. Слагаме фасула да се вари....
Сарми по овчарски с прясно зелеСарми по овчарски с прясно зеле
Издълбайте кочанът на зелето и сложете главата да се вари в подсолена вода с 1 с.л. оцет за 4-5 минути. Извадете я и отделете листата, с които ще...
Чомлек по банскиЧомлек по бански
Нарежете телешкия джолан и го накиснете за 2 часа във вода. Измийте зеленчуците и ги поставете (без картофите) заедно с джолана и подправките в пръстен...
Питка по овчарскиПитка по овчарски
Питката по овчарски е готова....
Боб по овчарскиБоб по овчарски
7
Бобът се накисва предварително за около 10 часа. Измива се и се сварява в студена вода 10-15 минути, след което водата се изхвърля. Налива се...
Гювечета по овчарскиГювечета по овчарски
В загрятото олио задушавате при непрекъснато бъркане ситно нарязания лук, добавяте каймата и ситно нарязаните домати. Посолявате и подправяте с черния...
Каша по овчарскиКаша по овчарски
Смесвате млякото и водата, посолявате и завирате на огъня. Постепенно прибавяте брашното, като непрекъснато разбърквате с дървена лъжица. Кашата се...
Пиле по овчарскиПиле по овчарски
Щом сокът от доматите изври, долейте малко гореща вода, добавете зърна черен пипер, чубрица и накълцаните люти пиперки по желание....
Дроб по овчарскиДроб по овчарски
Полейте със сметана и поднесете дроба по овчарски с тази гарнитура....
Тутманик по овчарскиТутманик по овчарски
1
Изпечете тутманика по овчарски с умерена фурна до готовност....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 10
53
44
31
22
10
Дай твоята оценка: