Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле по Овчарски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле по Овчарски

Пиле по Овчарски

Открий всички 23 авторски предложения за пиле по овчарски в Gotvach.bg.
Пиле по овчарскиПиле по овчарскиЩом сокът от доматите изври, долейте малко гореща вода, добавете зърна черен пипер, чубрица и накълцаните люти пиперки по желание....
Боб по овчарски с пастърмаБоб по овчарски с пастърма
Боба накисваме в тенджера със студена вода да престои за една нощ. На сутринта изхвърляме водата и сипваме нова. Слагаме фасула да се вари....
Боб по овчарски в гърнеБоб по овчарски в гърне
1
От вечерта накиснете боба и на другия ден го сложете в нова вода и варете, докато поомекне. Започнете да го редите на пластове в гърнето, като...
Сарми по овчарски с прясно зелеСарми по овчарски с прясно зеле
Издълбайте кочанът на зелето и сложете главата да се вари в подсолена вода с 1 с.л. оцет за 4-5 минути. Извадете я и отделете листата, с които ще...
Супа по овчарскиСупа по овчарски
Режем месото на средни парчета, поставяме го в тенджера и го заливаме със студена вода. Оставяме да ври. Режем лука на ситно и го задушаваме заедно...
Сирене по овчарскиСирене по овчарски
Лукът се нарязва на ситно, посолява се и се претрива с ръце. Изстисква му се сока и след това се смесва с натрошеното сирене, червения и черния...
Гювечета по овчарскиГювечета по овчарски
В загрятото олио задушавате при непрекъснато бъркане ситно нарязания лук, добавяте каймата и ситно нарязаните домати. Посолявате и подправяте с черния...
Каша по овчарскиКаша по овчарски
Смесвате млякото и водата, посолявате и завирате на огъня. Постепенно прибавяте брашното, като непрекъснато разбърквате с дървена лъжица. Кашата се...
Боб по овчарскиБоб по овчарски
7
Бобът се накисва предварително за около 10 часа. Измива се и се сварява в студена вода 10-15 минути, след което водата се изхвърля. Налива се...
Питка по овчарскиПитка по овчарски
Питката по овчарски е готова....
Тутманик по овчарскиТутманик по овчарски
1
Изпечете тутманика по овчарски с умерена фурна до готовност....
Гювеч по овчарскиГювеч по овчарски
3
Лукът нарязваме на дребно, чушките на ивици и ги задушаваме в мазнината. Прибавяме доматите и задушаваме до изпаряване на водата. Сваляме от огъня...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
52
40
31
21
10
Дай твоята оценка: