Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле по Овчарски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Боба накисваме в тенджера със студена вода да престои за една нощ.
На сутринта изхвърляме водата и сипваме нова. Слагаме фасула да се вари....

1

Издълбайте кочанът на зелето и сложете главата да се вари в подсолена вода с 1 с.л. оцет за 4-5 минути. Извадете я и отделете листата, с които ще...

Режем месото на средни парчета, поставяме го в тенджера и го заливаме със студена вода. Оставяме да ври.
Режем лука на ситно и го задушаваме заедно...

Докато варите картофите за пюре, в тиган сипвате олиото. Прибавяте наситнения лук и захарта, като целта е да се карамелизира.
Слагате каймата...

В загрятото олио задушавате при непрекъснато бъркане ситно нарязания лук, добавяте каймата и ситно нарязаните домати. Посолявате и подправяте с черния...

Смесвате млякото и водата, посолявате и завирате на огъня. Постепенно прибавяте брашното, като непрекъснато разбърквате с дървена лъжица. Кашата се...

7

Лукът се нарязва на ситно, посолява се и се претрива с ръце.
Изстисква му се сока и след това се смесва с натрошеното сирене, червения и черния...

3
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
52
40
31
21
10
Дай твоята оценка: