Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле по Овчарски

Пиле по Овчарски

Открий всички 23 авторски предложения за пиле по овчарски в Gotvach.bg.
Боб по овчарскиБоб по овчарскиБобът се накисва предварително за около 10 часа. Измива се и се сварява в студена вода 10-15 минути, след което водата се изхвърля. Налива се...
Тутманик по овчарскиТутманик по овчарски
1
Изпечете тутманика по овчарски с умерена фурна до готовност....
Бъркан тутманик по овчарскиБъркан тутманик по овчарски
1
Печем тутманика по овчарски на 180°C за около 20 минути или до необходимото зачервяване....
Картофени кюфтета по овчарскиКартофени кюфтета по овчарски
По желание овчарските кюфтета може да се сервират с чеснов сос....
Задушени гъби по овчарскиЗадушени гъби по овчарски
Поднесете задушените гъби по овчарски с малко черен пипер....
Запеканка с кюфтенца по овчарскиЗапеканка с кюфтенца по овчарски
Извадете запеканката и по желание я поръсете със ситно нарязан магданоз и чесън. Запеканката с кюфтенца по овчарски е готова....
Овчарски пай по английскиОвчарски пай по английски
Печем овчарския пай по английски на 200 градуса за около 40 мин. Настъргваме кашкавала и поръсваме апетитния солен пай....
Овчарски пай стъпка по стъпкаОвчарски пай стъпка по стъпка
Отгоре поръсваме рендосан кашавал и печем нашия овчарски пай стъпка по стъпка още за 10 минути. Сервираме запеканката с кайма топла....
Овчарски пай по Джейми ОливърОвчарски пай по Джейми Оливър
1
Овчарският пай по Джейми Оливър е готов....
Овчарски пай, балансиран по ЗонатаОвчарски пай, балансиран по Зоната
Разделих на 4 парчета по 3 БПВМ всяко. Опитайте моя овчарски пай, балансиран по Зоната....
Пармантие - овчарски пай по френскиПармантие - овчарски пай по френски
Сварете картофите и пригответе гъсто пюре, като добавите млякото или сметаната + 50 г масло. Подправете на вкус със сол, черен пипер и индийско орехче...
Пиле по испанскиПиле по испански
4
Сервира готовото печено пиле с гарнитура от ориз или грах в масло. Ароматно печено пиле по испански....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
52
40
31
21
10
Дай твоята оценка: