Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печен Джолан в Плик
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен празничен джолан в пликЗавържете плика и поставете джолана в подходяща тавичка за печене....
Джолан в пликСложете джолана в плик, който пробийте на няколко места с игла.
Печете поне два часа, като може и да го обърнете свинското по някое време....
2
Мераклийски печен джоланСипете половината от останалата марината около джолана и долейте бульона....
6
Печен джолан на фурна
При сервиране се внимава, защото печен джолан на фурна може да се разпадне от кокала....
Маринован свински джолан в плик на фурна
Пликът с маринованите джолани се слага в тавичка, на дъното на която се налива около половин чаена чаша вода....
Печен свински джоланНадупчете свинския джолан навсякъде с вилица. Разбъркайте виното с всички подправки и залейте месото с тази смес....
6
Печен агнешки джолан
Сервираме по един джолан с гарнитура варен ориз.
Печеният агнешки джолан е много вкусен....
Печен джолан с хрупкава кожичка
Фолиото се маха и свинското се пече още 20 минути, за да се образува хрупкава коричка.
Печеният джолан с хрупкава кожичка е готов....
Бавно печен свински джоланПокриваме джолана с алуминиево фолио и печем на 150 градуса за 3 часа. Вадим и поливаме месото с получения сос, връщаме за още час във фурната....
2
Печен джолан със зеленчуци на фурнаЩом заври намалете на 180 градуса и печете до готовност на зеленчуците.
Печеният джолан със зеленчуци на фурна е много вкусен....
1
Бавно печен джолан в глинен съд
Заливате с червеното вино, добавяте 100 мл вода и печете на 100 градуса за 8 часа.
Поднасяте печения свински джолан със салата....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: