Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Натриваме и маста и червения пипер върху плешката и печем в по-дълбока тавичка, като наливаме 2-3-водни чаши бульон или вода....

Обелват се картофите и се нарязват на по-едри кубчета или както вие решите, ако са млади картофи и са дребнички, може и цели да ги сложите....

1

5

С тази смес се пълни плешката между ребрата и месото. Зашива се и месото се поръсва с черен пипер и сол....

Агнешкото се нарязва на порции.
Запържват се до зачервяване и се изважда месото, а в мазнината се задушава лукът, наситнен, налива се водата и...

Поръсвате с брашно, черен пипер, наливате малко от бульона, в който сте варили месото и печете под похлупак в гореща фурна до омекване....

В дълбока тава подреждаме клонки тарос и върху нея поставяме напълнената плешка....
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: