Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Нарязвате пилето на порции и го посолявате. Варите нарязания на филийки лук в малко подсолена вода, докато лукът омекне и водата се изпари. Сипвате...

Захлупваме пилешката яхния и оставяме да къкри 30 минути.
Добавяме лимоновия сок и подправяме пилешката яхния по ливански със сол и пипер....

Нарежете пилешкото месо и го запържете заедно с лука. Добавете нарязаните зеленчуци и гответе 2 минути, след това прибавете ечемика, бирата, бульона...

Морковите и празът се изчистват и се нарязват „Жулиен”.
Картофите се обелват и се нарязват на кубчета с размер 2 см.
Маслото се разтопява...

12

1

Извадете готовата яхния и поръсете със свеж магданоз или кориандър....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 10
53
45
32
20
10
Дай твоята оценка: