Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Нарязвате пилето на порции и го посолявате. Варите нарязания на филийки лук в малко подсолена вода, докато лукът омекне и водата се изпари. Сипвате...

Морковите и празът се изчистват и се нарязват „Жулиен”.
Картофите се обелват и се нарязват на кубчета с размер 2 см.
Маслото се разтопява...

3

3

1

Нарежете пилешкото месо и го запържете заедно с лука. Добавете нарязаните зеленчуци и гответе 2 минути, след това прибавете ечемика, бирата, бульона...

Можете да сервирате всичко с вкусен ориз, картофи, паста или просто с пресен хляб за топене....

Добавете запържените бутчета и затворете капака на съда, готвите яхнията на слаб огън за около 40 минути....

Печете около 45 минути до час на умерена температура лятната пилешка яхния на фурна.
Добър апетит!...
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 10
53
45
32
20
10
Дай твоята оценка: