Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешки Кебап

Пилешки Кебап

Открий всички 24 кулинарни идеи относно пилешки кебап в Gotvach.bg.
Свински кебап в патладжанСвински кебап в патладжанСвинският кебап в патладжан е много вкусен....
Добруджански кебап с гъбиДобруджански кебап с гъби
Този ароматен Добруджански кебап с гъби е готов и може да му се насладите....
Тас Кебап с ОризТас Кебап с Ориз
2
Хапнете вкусен тас кебап с ориз....
Риба кебап с гъбиРиба кебап с гъби
Нарязваме рибата на кубчета (по 5-6 броя за порция) и посоляваме. Овалваме в брашното и след това изпържваме в част от олиото. В останалата мазнина...
Винен кебап с пилешкоВинен кебап с пилешко
1
Пилешкото месо се измива, подсушава и нарязва на късчета. Запържва се в дълбок тиган или тенджера и се прехвърля за малко в друг съд. В същата...
Винен кебап с телешкоВинен кебап с телешко
3
Почистете месото от костите и го нарежете на малки парчета, след което го задушете в мазнината заедно със ситно нарязания лук и нарязаните на кубчета...
Агнешки кебап с виноАгнешки кебап с вино
Нарежете месото на по-едри парчета и го запържете в сгорещеното олио. Щом поомекне, прибавете ситно нарязания лук и задушете за 15 минути на тих огън...
Агнешки кебап в гювечетаАгнешки кебап в гювечета
Запечете гювечетата с агнешки кебап за още 20-30 минути или до готовност. По желание може да добавите и люти чушки, ако са по вкуса ви....
Рибен кебап в гювечетаРибен кебап в гювечета
Нарязваме на парчета осолената риба и я задушаваме в част от мазнината. Изчистваме и нарязваме на кръгчета празa. Задушаваме го в останалата мазнина...
Телешки кебап с горчицаТелешки кебап с горчица
Нарежете телешкото месо на кубчета със страна 2-3 см. Смесете горчицата, хряна, захарта, брендито и киселото мляко и разбъркайте. С получената...
Цариградски кебап с телешкоЦариградски кебап с телешко
Лукът се почиства, нарязва се и се запържва да златисто в загрятото олио. Добавя се и телешкото месо, нарязано на кубчета. Месото се сотира за...
Рибен кебап с гъбиРибен кебап с гъби
Рибата се измива и почиства от главата, кожата и костите. Нарязва се на кубчета, осолява се, овалва се в брашното и се пържи в част от олиото....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
53
43
32
21
10
Дай твоята оценка: