Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Кебап
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински кебап с моркови
Свинското месо се нарязва на парчета и се поставя в дълбок съд да се запържи. Щом се запържи от всички страни, се прибавят нарязаните на ивици гъби...
Свински кебап с печурки
Измиваме и нарязваме месото на малки хапки. Задушаваме го в мазнината с малко вода, заедно със ситно нарязания лук до омекване.
Прибавяме последователно...
Свински кебап в стомна
Нарязваме месото на средни парчета, а сланината - на дребно, поставяме ги в стомна за печене.
Добавяме сол, черен пипер, бахар, дафинов лист, доматеното...
Свински кебап с праз
Вратното месо не е тлъсто, този вид свински кебап е подходящ и за хора с висок холестерол....
Свински кебап с много лукМоже да поднесете свинския кебап с много лук с гарнитура от варен ориз....
2
Свински кебап по Странджански
Месото се измива и нарязва на парчета и се поръсва с черен пипер. Запържваме го до зачервяване в мазнината.
Последователно прибавяме нарязаните...
Свински кебап по добруджански
Измиваме и изчистваме свинските сърца и черен дроб, нарязваме ги.
В сгорещената мазнина пържим месото и добавяме сърцата и дроба....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: