Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Свински Кебап
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински кебап с моркови
Свинското месо се нарязва на парчета и се поставя в дълбок съд да се запържи....
Свински кебап с печурки
Измиваме и нарязваме месото на малки хапки. Задушаваме го в мазнината с малко вода, заедно със ситно нарязания лук до омекване.
Прибавяме последователно...
Свински кебап в стомна
Нарязваме месото на средни парчета, а сланината - на дребно, поставяме ги в стомна за печене.
Добавяме сол, черен пипер, бахар, дафинов лист, доматеното...
Свински кебап с праз
Вратното месо не е тлъсто, този вид свински кебап е подходящ и за хора с висок холестерол....
Свински кебап по Странджански
Ястието се долива с водата и се слага да се задуши във фурната, докато месото напълно омекне (около 25 мин)....
Свински кебап по добруджански
Измиваме и изчистваме свинските сърца и черен дроб, нарязваме ги.
В сгорещената мазнина пържим месото и добавяме сърцата и дроба....
Свински кебап с много лукНакрая, когато свинският кебап е напълно сготвен, може да се поръси с малко черен пипер!...
2
Свински кебап с бял ориз
Измит ориз се залива с вода и малко сол, вари се до готовност, накрая се добавя бучка масло.
Сервираме кебапа с ориз и клонка магданоз....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
53
41
31
22
10
Дай твоята оценка: