Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Соленки с пълнозърнесто брашно за ЗадушницаИзвадете и покрийте соленките с пълнозърнесто брашно за Задушница с кърпа за 5-10 минути да останат меки.
Добър апетит!...
Сиромашка питка с брашно от лимецВ дълбока купа се поставя брашното, прави се кладенче и се изсипва предварително шупналото със содата за хляб кисело мляко....
3
Обредна питка с брашно от спелта
Готовата обредна питка с брашно от спелта покрийте с кърпа, за да е мека коричката ѝ....
Пълнозърнеста питка с брашно от спелта
Щом извадите пълнозърнестата питка с брашно от спелта от фурната, я покрийте с памучна кърпа за няколко минути....
Ретро питка с царевично брашно и сусам
Поставяте в съд за месене двата вида брашно. От едното яйце оставете белтъка.
Жълтъка заедно с останалите две яйца сложете при брашното....
Содена питка с царевично брашно и сирене
Може да намажете още топлата питка с малко масло.
Содената питка с царевично брашно и сирене е готова....
Питка с царевично брашно и кисело млякоЦаревичното и бялото брашно се смесват.
В средата на съда се прави кладенче и се прибавят солта, киселото мляко със содата и водата....
5
Питка с брашно от елда и царевица
Извадете на решетка да се охлади, нарежете и хапнете от вкусната питка!
Питката с брашно от елда и царевица е чудна....
Питка с брашно от елда и семена
Разбърква се с вилица, загребва се от брашното и замесваме твърдо тесто....
Турска питка с два вида брашно и сусамГотовото тесто се премесва върху посипана с брашно повърхност и се разточва на кръгла питка....
1
Питка с царевично брашноСложете да се пече в умерено загрята фурна, докато питката хубаво увеличи обема си и хване коричка.
Питката с царевично брашно е готова....
6
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: