Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Пригответе соса за дюнера, като смесите киселото мляко, майонезата, слънчогледовия тахан и добавите щипка сол....

Така готовите сосове трябва да престоят няколко часа в хладилник и чак тогава да се сглоби дюнерът....

В готовите питки се поставя от плънката и 1-2 лъжици от соса. Прегъват се като палачинки и се поднасят....

Вижте още кои са подходящите подправки за дюнери, както и как се маринова месо за дюнер....

Така питката ще е доста по-плътна и ще наподобява оригиналната дюнерова питка. Пригответе си тефлонов тиган....

Всички продукти се смесват и разбъркват много добре. Поставят се в бурканче и се съхраняват в хладилник дълго време. Може да се приготвя и повече...

1
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: