Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържене на Пъстърва

Пържене на Пъстърва

Разгледай всички 24 подбрани съвети относно пържене на пъстърва в Gotvach.bg.
Веяна ПъстърваВеяна ПъстърваИзчистваме и подсушаваме рибите, като поръсваме обилно с едра сол - отвътре и отвън. Завиваме в амбалажна хартия и в найлонова торба. Поставяме...
Поширана ПъстърваПоширана Пъстърва
Отделяме филето от костите на рибата и премахваме кожата. В купа смесваме соевия сос, оризовото вино, захарта и 100 мл вода. Разбъркваме и прибавяме...
Печена пъстърваПечена пъстърва
Измиваме и подсушаваме изчистената пъстърва. Намазваме я със зехтин или олио. Поръсваме и втриваме подправките, оставяме да престои 60 мин....
Пролетна пъстърваПролетна пъстърва
Пъстървата почиствате добре, измивате и мажете с масло, сол и черен пипер, увивате в във фолио заедно с по 1 резенче лимон вътре и печете на скара...
Маринована пъстърваМаринована пъстърва
Маринованата пъстърва е много вкусна....
Медена пъстърваМедена пъстърва
1
Пържената риба се намазва с тази смес, слага се в тава, намазана с мазнина, и се пече 10 минути на 220 градуса....
Пълнена пъстърваПълнена пъстърва
1
Напълнете измитите и почистени пъстърви, затворете разрезите с клечки за зъби и наредете на намаслена тавичка....
Панирана пъстърваПанирана пъстърва
Почистете внимателно филетата от кости и кожа, овкусете ги със сол и черен пипер и ги напръскайте с лимонов сок. Оставете филето да се маринова за...
Здравословни понички без пържене и брашноЗдравословни понички без пържене и брашно
1
Хапват се здравословни понички без пържене и брашно с наслада за душата! Добър апетит!...
Пържени картофи в уред за здравословно пърженеПържени картофи в уред за здравословно пържене
2
Сервираме пържените картофи поръсени с настъргано сирене....
Панирани тиквички без пържене с чеснов дресингПанирани тиквички без пържене с чеснов дресинг
Тиквичките се измиват и обелват. Нарязват се на половина и от всяка половинка се нарязват 4 бр. пръчици. Яйцата се разбиват на пяна. Сухарите...
Пъстърва по НорвежкиПъстърва по Норвежки
Пъстървата се обезкостява, като откъм гърба се реже от двете страни на гръбнака и той се отстранява, така че да се запази опашката и главата на рибата...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 8
54
42
31
21
10
Дай твоята оценка: