Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Веяна ПъстърваИзчистваме и подсушаваме рибите, като поръсваме обилно с едра сол - отвътре и отвън.
Завиваме в амбалажна хартия и в найлонова торба.
Поставяме...
Поширана Пъстърва
Отделяме филето от костите на рибата и премахваме кожата.
В купа смесваме соевия сос, оризовото вино, захарта и 100 мл вода.
Разбъркваме и прибавяме...
Печена пъстърва
Измиваме и подсушаваме изчистената пъстърва. Намазваме я със зехтин или олио. Поръсваме и втриваме подправките, оставяме да престои 60 мин....
Пролетна пъстърва
Пъстървата почиствате добре, измивате и мажете с масло, сол и черен пипер, увивате в във фолио заедно с по 1 резенче лимон вътре и печете на скара...
Медена пъстърваПържената риба се намазва с тази смес, слага се в тава, намазана с мазнина, и се пече 10 минути на 220 градуса....
1
Пълнена пъстърваНапълнете измитите и почистени пъстърви, затворете разрезите с клечки за зъби и наредете на намаслена тавичка....
1
Панирана пъстърва
Почистете внимателно филетата от кости и кожа, овкусете ги със сол и черен пипер и ги напръскайте с лимонов сок. Оставете филето да се маринова за...
Здравословни понички без пържене и брашноХапват се здравословни понички без пържене и брашно с наслада за душата! Добър апетит!...
1
Пържени картофи в уред за здравословно пърженеСервираме пържените картофи поръсени с настъргано сирене....
2
Панирани тиквички без пържене с чеснов дресинг
Тиквичките се измиват и обелват. Нарязват се на половина и от всяка половинка се нарязват 4 бр. пръчици.
Яйцата се разбиват на пяна.
Сухарите...
Пъстърва по Норвежки
Пъстървата се обезкостява, като откъм гърба се реже от двете страни на гръбнака и той се отстранява, така че да се запази опашката и главата на рибата...
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
54
42
31
21
10
Дай твоята оценка: