Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Пъстърва
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
ПъстърваКулинарно приложение на пъстървата
Пъстървата е лесна за приготвяне, изключително вкусно и много полезна риба....
Пъстърва с билки
Пъстървата е сред най-вкусните и най-чистите риби у нас, затова препоръчваме по-често да си приготвяте пъстърва на фурна или рибена чорба от пъстърва...
Пъстърва с маслини
Запържете рибата в зехтина докато се зачерви. Малко преди да е готова, прибавете маслините и бялото вино и оставете рибата да поеме почти цялата течност...
Пъстърва с доматиСитно настърганият лук се задушава в 1 супена лъжица мазнина, прибавят се нарязани домати и се задушават 5 минути. Ястието се подправя със сол, пипер...
1
Пъстърва с печурки
Приготвя се следната плънка: задушават се нарязаните на дребно гъби, прибавят се сол, пипер, ситно нарязан магданоз....
Пъстърва с орехи
Загрейте маслото и запържете в него ситно нарязания лук. Когато лукът омекне го залейте с бялото вино и го оставете да се задушава на умерен огън...
Пъстърва с бекон
Пригответе марината от изброените продукти и поставете в нея пъстървата за 1 час.
Извадете и оваляйте в ръженото брашно....
Пъстърва с гъбиИзмийте пъстървите, подсушете ги и ги овкусете със сол и черен пипер. Наредете ги в намазана с мазнина тавичка.
Около рибите наредете нарязаните...
3
Пъстърва с бадеми
Почистените пъстърви се овкусяват отвън и вътре с черен пипер и сол.
Овалват се в брашното и се запържват в 4 с.л. от сгорещеното масло....
Пъстърва в керемида
Почистете пъстървата хубаво и не забравяйте да отстраните хрилете. Измийте рибата и подсушене....
Пъстърва с песто
Аз купувам почистена пъстърва, но ако Вие сте се сдобили с цяла, въоръжете се с нож и търпение и почистете от вътрешностите....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 8
51
44
31
22
10
Дай твоята оценка: