Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Пъстърва
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Пъстърва

Приготвяне на Пъстърва

Разгледай всички 48 кулинарни идеи за приготвяне на пъстърва в Gotvach.bg.
ПъстърваПъстърваКулинарно приложение на пъстървата Пъстървата е лесна за приготвяне, изключително вкусно и много полезна риба....
Пъстърва с беконПъстърва с бекон
Пригответе марината от изброените продукти и поставете в нея пъстървата за 1 час. Извадете и оваляйте в ръженото брашно....
Пъстърва в керемидаПъстърва в керемида
Почистете пъстървата хубаво и не забравяйте да отстраните хрилете. Измийте рибата и подсушене....
Пъстърва с бадемиПъстърва с бадеми
Почистените пъстърви се овкусяват отвън и вътре с черен пипер и сол. Овалват се в брашното и се запържват в 4 с.л. от сгорещеното масло....
Пъстърва с печуркиПъстърва с печурки
Приготвя се следната плънка: задушават се нарязаните на дребно гъби, прибавят се сол, пипер, ситно нарязан магданоз....
Пъстърва с маслиниПъстърва с маслини
Запържете рибата в зехтина докато се зачерви. Малко преди да е готова, прибавете маслините и бялото вино и оставете рибата да поеме почти цялата течност...
Пъстърва с пестоПъстърва с песто
Аз купувам почистена пъстърва, но ако Вие сте се сдобили с цяла, въоръжете се с нож и търпение и почистете от вътрешностите....
Пъстърва с гъбиПъстърва с гъби
3
Измийте пъстървите, подсушете ги и ги овкусете със сол и черен пипер. Наредете ги в намазана с мазнина тавичка. Около рибите наредете нарязаните...
Пъстърва с лукПъстърва с лук
Пъстървата с лук е готова....
Пъстърва с ГорчицаПъстърва с Горчица
Пъстървата с Горчица е много вкусна....
Пъстърва с орехиПъстърва с орехи
Загрейте маслото и запържете в него ситно нарязания лук. Когато лукът омекне го залейте с бялото вино и го оставете да се задушава на умерен огън...
Пъстърва с доматиПъстърва с домати
1
Ситно настърганият лук се задушава в 1 супена лъжица мазнина, прибавят се нарязани домати и се задушават 5 минути. Ястието се подправя със сол, пипер...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 8
51
44
31
22
10
Дай твоята оценка: