Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Ребърца с Кисело Зеле и Праз

Свински Ребърца с Кисело Зеле и Праз

Прегледай всички 21 подбрани съвети за свински ребърца с кисело зеле и праз в Gotvach.bg.
Свински ребра със зелеСвински ребра със зелеМоже да изсипете всичко в намазнена тава, да покриете с фолио и да изпечете свинските ребра със зеле....
Печени свински ребра с кисело зеле и ориз на фурнаПечени свински ребра с кисело зеле и ориз на фурна
2
Измийте и подсушете свинските ребърца, поставете ги в тава и поръсете с олиото, уни соса и черен пипер на вкус....
Свински ребърца с кисело зеле и ориз на фурнаСвински ребърца с кисело зеле и ориз на фурна
1
Печете свинските ребърца с кисело зеле и ориз на фурна за около 50 минути....
Прясно зеле със свински ребраПрясно зеле със свински ребра
Прясното зеле със свински ребра е готово....
Мариновани свински ребърца с боб и кисело зеле на фурнаМариновани свински ребърца с боб и кисело зеле на фурна
Маринованите свински ребърца с боб и кисело зеле на фурна са готови. Източник: Цветомира Иванова от Кулинарна мрежа...
Свински джолан върху кисело зелеСвински джолан върху кисело зеле
1
Нарежете на порции свинския джолан и на ситно една добре втасала кисела зелка. Наредете в тенджера ред зеле, ред месо и пак зеле....
Свински джолан с кисело зелеСвински джолан с кисело зеле
Преди сервиране нарежете печеното свинско. Свинският джолан с кисело зеле е готов....
Кисело зеле със свински кокалКисело зеле със свински кокал
1
Възможно е това да бъде комбинирана подправка за свинско месо или просто сол на вкус. Желателно е месото да е хубаво сварено....
Кисело зеле със свински джоланКисело зеле със свински джолан
Киселото зеле със свински джолан се пече се в средната част на фурната за около час и половина на 190 градуса....
Свински хапки с кисело зелеСвински хапки с кисело зеле
Разбърква се и добавяме киселото зеле....
Кисело зеле със свински гърдиКисело зеле със свински гърди
Готовото свинско със зеле се подправя с черен пипер....
Кисело зеле със свински късчетаКисело зеле със свински късчета
Нарязваме киселото зеле и също го запържваме, след това добавяме малко от зелевата вода и го задушаваме....

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: