Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Стек

Свински Стек

Разгледай всички 24 избрани предложения за свински стек в Gotvach.bg.
Стек с панировка от кафеСтек с панировка от кафеБроколите се сваряват за 3 минути във вряща вода, вади се и се полива със студена вода, за да запази тъмния си цвят. Приготвя се сос песто, като...
Агнешки стек с терияки маринатаАгнешки стек с терияки марината
1
Първо трябва да приготвите маринатата. Загреяте леко дълбок съд и смесете соевия сос, пресования чесън, захарта, оцета и настъргания корен от джинджифил...
Стек от каймаСтек от кайма
7
Стекът от кайма е много вкусен....
Стек по флорентинскиСтек по флорентински
1
Готовият стек трябва да бъде полусуров в средата....
Стек с кайма за Свети ВалентинСтек с кайма за Свети Валентин
За оформянето на стека може да ползвате метален ринг (за предпочитане сърце - за повече романтика)....
Рибай стек с горчица на барбекюРибай стек с горчица на барбекю
Сервираме готовия рибай стек с горчица на барбекю заедно със сосиерката с дресинга....
Телешки стек с гарнитура по испанскиТелешки стек с гарнитура по испански
Мариновайте телешкия стек във виното с дафиновия лист и нарязания на едро чесън....
Веган стек с кашу и манатаркиВеган стек с кашу и манатарки
Запържваме нарязаните праз, целина и моркови в загретия зехтин и добавяме ядките, разбъркваме и сипваме трохите, соевото брашно и подправките. Всичко...
Стек с винен сос и боровинкиСтек с винен сос и боровинки
3
Измийте и подсушете телешкото, натъркайте го хубаво със сол и черен пипер от всички страни и сложете стековете да се изпържат равномерно в сгорещените...
Говежди стек с гарнитура от руколаГовежди стек с гарнитура от рукола
Пържолата се изпича на скара или на тиган. Не трябва да се препича. Гарнитурата се приготвя, като в затопления зехтин се сипват доматите. Запържват...
Рибай стек на скараРибай стек на скара
Към края на печенето поставяме чери доматките и чушките към рибай стек на скара....
Телешки стек на тиганТелешки стек на тиган
Телешкият стек на тиган е готов....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: