Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бийф Стек

Бийф Стек

Открий всички 23 избрани предложения относно бийф стек в Gotvach.bg.
Бийф стекБийф стекПържолите трябва да са с дебелина до 1.5 см. Овкусете ги със сол, шарен и черен пипер и ги полейте с отцедения лимонов сок. Оставете на хладно за...
Стек АламинутСтек Аламинут
Стековете са бързи, стига да ги мариновате от предния ден. Леко начуквате месото при нужда, разбърквате всички останали съставки и мариновате месото...
Рибай стекРибай стек
Преди да започнем, трябва да направим 3 неща: - да загреем чугунен грил тиган на максимална степен на котлона за 5 минути; - да включим абсорбатора...
Пепър стекПепър стек
2
Нарежете телешкото бонфиле на 4 стека по около 250 г. Сипете шарения пипер в плитък съд и притиснете всеки от стековете, така ме подправките да полепнат...
Стек АнтоанетСтек Антоанет
Пригответе маринатата за месото от равни количества мед, балсамов оцет и зехтин. Обезкостете свинските пържоли. Овкусете със сол и черен пипер...
Стек тартарСтек тартар
Телешкото месо и яйцата задължително трябва да са пресни и с ясен произход, защото това кулинарно произведение се консумира в суров вид! ! ! Охладеното...
Стек АнтоанетаСтек Антоанета
Начукваме котлетите и ги овкусяваме със солта и черния пипер. Оставяме ги да отлежат за 30 минути в хладилника. Разбъркваме яйцата и в тях...
Стек ПаласСтек Палас
Нарязваме телешкото филе на тънко и всяко парче начукваме, посоляваме и поръсваме с черен пипер. Запържваме в сгорещена мазнина до полуготовност...
Пуста стекПуста стек
Контрафилето се нарязва на пържоли. Готовите пържоли овкусяваме със сол и черен пипер на вкус. Трябва да са възможно най-тънки, за да могат да се...
Стек от каймаСтек от кайма
7
Смесете каймата със ситно нарязаните лук и чушки. Добавете яйцето, подправките и брашното. Размесете добре и оставете готовата кайма за 30 минути...
Телешки стек аламинутТелешки стек аламинут
3
Начукваме много добре оформените филета, на които сме махнали всички жили, от двете страни, най-добре е да го направим през стреч фолио, за да не...
Стек по флорентинскиСтек по флорентински
1
Загрейте барбекюто. Намажете стековете със зехтина. Сложете за 5-7 минути да се изпекат от всяка страна всяка страна. След това намалете температурата...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 10
53
44
31
22
10
Дай твоята оценка: