Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бийф Стек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бийф стекПържолите трябва да са с дебелина до 1.5 см. Овкусете ги със сол, шарен и черен пипер и ги полейте с отцедения лимонов сок. Оставете на хладно за...
Стек Аламинут
Стековете са бързи, стига да ги мариновате от предния ден.
Леко начуквате месото при нужда, разбърквате всички останали съставки и мариновате месото...
Рибай стек
Преди да започнем, трябва да направим 3 неща:
- да загреем чугунен грил тиган на максимална степен на котлона за 5 минути;
- да включим абсорбатора...
Пепър стекНарежете телешкото бонфиле на 4 стека по около 250 г. Сипете шарения пипер в плитък съд и притиснете всеки от стековете, така ме подправките да полепнат...
2
Стек Антоанет
Пригответе маринатата за месото от равни количества мед, балсамов оцет и зехтин.
Обезкостете свинските пържоли. Овкусете със сол и черен пипер...
Стек тартар
Телешкото месо и яйцата задължително трябва да са пресни и с ясен произход, защото това кулинарно произведение се консумира в суров вид! ! !
Охладеното...
Стек Антоанета
Начукваме котлетите и ги овкусяваме със солта и черния пипер.
Оставяме ги да отлежат за 30 минути в хладилника.
Разбъркваме яйцата и в тях...
Стек Палас
Нарязваме телешкото филе на тънко и всяко парче начукваме, посоляваме и поръсваме с черен пипер.
Запържваме в сгорещена мазнина до полуготовност...
Пуста стек
Контрафилето се нарязва на пържоли. Готовите пържоли овкусяваме със сол и черен пипер на вкус. Трябва да са възможно най-тънки, за да могат да се...
Стек от каймаСмесете каймата със ситно нарязаните лук и чушки. Добавете яйцето, подправките и брашното.
Размесете добре и оставете готовата кайма за 30 минути...
7
Телешки стек аламинутНачукваме много добре оформените филета, на които сме махнали всички жили, от двете страни, най-добре е да го направим през стреч фолио, за да не...
3
Стек по флорентинскиЗагрейте барбекюто.
Намажете стековете със зехтина.
Сложете за 5-7 минути да се изпекат от всяка страна всяка страна. След това намалете температурата...
1
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 10
53
44
31
22
10
Дай твоята оценка: