Gotvach.bg»Избрани Колекции»Стек Кордон Блю
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Стек Кордон Блю

Стек Кордон Блю

Открий всички 12 избрани предложения относно стек кордон блю в Gotvach.bg.
Пиле Гордън блюПиле Гордън блюФурната се загрява предварително до 190°С. С остър нож се прави разрез във всяко парче месо, в който се слага еднакво количество шунка и сирене....
Кордон БльоКордон Бльо
1
Нарязваме месото от рибицата натънко. Начукваме като пържола. Слагаме като плънка тънко парче кашкавал. Ако слагаме шунка - намазваме с горчица....
Пиле Кордон БльоПиле Кордон Бльо
С помощта на много остър нож разрежете така всяка пилешка гърда, че да се получи джобчета. Нарежете сиренето на 8 части, увийте го в шунка и сложете...
Пилешки гърди Кордон БльоПилешки гърди Кордон Бльо
1
Пилешките гърди Кордон Бльо са готови....
Кордон бльо по рускиКордон бльо по руски
Пригответе шницелите от телешко месо като леко ги начукате и след това ги натриете със сол и черен пипер на вкус, добавете листата див чесън. Разстелете...
Кордон бльо със сос бешамелКордон бльо със сос бешамел
1
Кордон бльо със сос бешамел е много вкусно ястие....
Кордон бльо с майонезен сосКордон бльо с майонезен сос
Сипете в подходящ съд и украсете готовото Кордон бльо по желание....
Кордон бльо с гъби и сос БешамелКордон бльо с гъби и сос Бешамел
Начукваме си хубаво пържолите и овкусяваме с сол и черен пипер. Върху всяка една слагаме по 3-4 тънки резенчета кашкавал и по 1 парче шунка, навиваме...
Стек ПаласСтек Палас
Нарязваме телешкото филе на тънко и всяко парче начукваме, посоляваме и поръсваме с черен пипер. Запържваме в сгорещена мазнина до полуготовност...
Пуста стекПуста стек
Контрафилето се нарязва на пържоли. Готовите пържоли овкусяваме със сол и черен пипер на вкус. Трябва да са възможно най-тънки, за да могат да се...
Бийф стекБийф стек
Пържолите трябва да са с дебелина до 1.5 см. Овкусете ги със сол, шарен и черен пипер и ги полейте с отцедения лимонов сок. Оставете на хладно за...
Рибай стекРибай стек
За тези, които харесват добре изпечен стек, тук е моментът да го преместят в тиган с капак и да го сложат в загрятата фурна за 3 минути....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 7
52
44
31
20
10
Дай твоята оценка: