Gotvach.bg»Избрани Колекции»Стек Кордон Блю
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле Гордън блюФурната се загрява предварително до 190°С. С остър нож се прави разрез във всяко парче месо, в който се слага еднакво количество шунка и сирене....
Кордон БльоНарязваме месото от рибицата натънко. Начукваме като пържола. Слагаме като плънка тънко парче кашкавал. Ако слагаме шунка - намазваме с горчица....
1
Пиле Кордон Бльо
С помощта на много остър нож разрежете така всяка пилешка гърда, че да се получи джобчета.
Нарежете сиренето на 8 части, увийте го в шунка и сложете...
Кордон бльо по руски
Пригответе шницелите от телешко месо като леко ги начукате и след това ги натриете със сол и черен пипер на вкус, добавете листата див чесън.
Разстелете...
Кордон бльо с гъби и сос Бешамел
Начукваме си хубаво пържолите и овкусяваме с сол и черен пипер. Върху всяка една слагаме по 3-4 тънки резенчета кашкавал и по 1 парче шунка, навиваме...
Стек Аламинут
Стековете са бързи, стига да ги мариновате от предния ден.
Леко начуквате месото при нужда, разбърквате всички останали съставки и мариновате месото...
Рибай стек
За тези, които харесват добре изпечен стек, тук е моментът да го преместят в тиган с капак и да го сложат в загрятата фурна за 3 минути....
Бийф стек
Пържолите трябва да са с дебелина до 1.5 см. Овкусете ги със сол, шарен и черен пипер и ги полейте с отцедения лимонов сок. Оставете на хладно за...
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 7
52
44
31
20
10
Дай твоята оценка: