Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне Бийф Стек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне Бийф Стек

Приготвяне Бийф Стек

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно приготвяне бийф стек в Gotvach.bg.
Бийф стекБийф стекПържолите трябва да са с дебелина до 1.5 см. Овкусете ги със сол, шарен и черен пипер и ги полейте с отцедения лимонов сок. Оставете на хладно за...
Съвети за приготвяне на вкусен стекСъвети за приготвяне на вкусен стек
Ето защо е добре да се научим как да си ги приготвяме....
Приготвяне на домашно ГХИПриготвяне на домашно ГХИ
Винаги купувам от магазина ГХИ, въпреки че във фризера ми задължително има 500 г поне домашно краве масло. На скоро обаче моя колежка каза, че...
Приготвяне на домашен кефирПриготвяне на домашен кефир
Това са тънкостите в приготвянето на домашен кефир....
Стек АнтоанетСтек Антоанет
Пригответе маринатата за месото от равни количества мед, балсамов оцет и зехтин. Обезкостете свинските пържоли....
Пепър стекПепър стек
2
Нарежете телешкото бонфиле на 4 стека по около 250 г. Сипете шарения пипер в плитък съд и притиснете всеки от стековете, така ме подправките да полепнат...
Стек АламинутСтек Аламинут
Стековете са бързи, стига да ги мариновате от предния ден. Леко начуквате месото при нужда, разбърквате всички останали съставки и мариновате месото...
Пуста стекПуста стек
Контрафилето се нарязва на пържоли. Готовите пържоли овкусяваме със сол и черен пипер на вкус. Трябва да са възможно най-тънки, за да могат да се...
Стек тартарСтек тартар
Телешкото месо и яйцата задължително трябва да са пресни и с ясен произход, защото това кулинарно произведение се консумира в суров вид! ! ! Охладеното...
Рибай стекРибай стек
трябва да направим 3 неща: - да загреем чугунен грил тиган на максимална степен на котлона за 5 минути; - да включим абсорбатора, защото при приготвянето...
Стек АнтоанетаСтек Антоанета
Начукваме котлетите и ги овкусяваме със солта и черния пипер. Оставяме ги да отлежат за 30 минути в хладилника. Разбъркваме яйцата и в тях...
Стек ПаласСтек Палас
Нарязваме телешкото филе на тънко и всяко парче начукваме, посоляваме и поръсваме с черен пипер. Запържваме в сгорещена мазнина до полуготовност...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 9
52
44
31
22
10
Дай твоята оценка: