Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне Бийф Стек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бийф стекПържолите трябва да са с дебелина до 1.5 см. Овкусете ги със сол, шарен и черен пипер и ги полейте с отцедения лимонов сок. Оставете на хладно за...
Приготвяне на домашно ГХИ
Винаги купувам от магазина ГХИ, въпреки че във фризера ми задължително има 500 г поне домашно краве масло.
На скоро обаче моя колежка каза, че...
Стек Антоанет
Пригответе маринатата за месото от равни количества мед, балсамов оцет и зехтин.
Обезкостете свинските пържоли....
Пепър стекНарежете телешкото бонфиле на 4 стека по около 250 г. Сипете шарения пипер в плитък съд и притиснете всеки от стековете, така ме подправките да полепнат...
2
Стек Аламинут
Стековете са бързи, стига да ги мариновате от предния ден.
Леко начуквате месото при нужда, разбърквате всички останали съставки и мариновате месото...
Пуста стек
Контрафилето се нарязва на пържоли. Готовите пържоли овкусяваме със сол и черен пипер на вкус. Трябва да са възможно най-тънки, за да могат да се...
Стек тартар
Телешкото месо и яйцата задължително трябва да са пресни и с ясен произход, защото това кулинарно произведение се консумира в суров вид! ! !
Охладеното...
Рибай стек
трябва да направим 3 неща:
- да загреем чугунен грил тиган на максимална степен на котлона за 5 минути;
- да включим абсорбатора, защото при приготвянето...
Стек Антоанета
Начукваме котлетите и ги овкусяваме със солта и черния пипер.
Оставяме ги да отлежат за 30 минути в хладилника.
Разбъркваме яйцата и в тях...
Стек Палас
Нарязваме телешкото филе на тънко и всяко парче начукваме, посоляваме и поръсваме с черен пипер.
Запържваме в сгорещена мазнина до полуготовност...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 9
52
44
31
22
10
Дай твоята оценка: