Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне Бийф Стек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бийф стекПържолите трябва да са с дебелина до 1.5 см. Овкусете ги със сол, шарен и черен пипер и ги полейте с отцедения лимонов сок. Оставете на хладно за...
Приготвяне на домашно ГХИ
Винаги купувам от магазина ГХИ, въпреки че във фризера ми задължително има 500 г поне домашно краве масло.
На скоро обаче моя колежка каза, че...
Стек Аламинут
Стековете са бързи, стига да ги мариновате от предния ден.
Леко начуквате месото при нужда, разбърквате всички останали съставки и мариновате месото...
Пепър стекНарежете телешкото бонфиле на 4 стека по около 250 г. Сипете шарения пипер в плитък съд и притиснете всеки от стековете, така ме подправките да полепнат...
2
Рибай стек
трябва да направим 3 неща:
- да загреем чугунен грил тиган на максимална степен на котлона за 5 минути;
- да включим абсорбатора, защото при приготвянето...
Пуста стек
Контрафилето се нарязва на пържоли. Готовите пържоли овкусяваме със сол и черен пипер на вкус. Трябва да са възможно най-тънки, за да могат да се...
Стек Антоанет
Пригответе маринатата за месото от равни количества мед, балсамов оцет и зехтин.
Обезкостете свинските пържоли....
Стек тартар
Телешкото месо и яйцата задължително трябва да са пресни и с ясен произход, защото това кулинарно произведение се консумира в суров вид! ! !
Охладеното...
Стек Антоанета
Начукваме котлетите и ги овкусяваме със солта и черния пипер.
Оставяме ги да отлежат за 30 минути в хладилника.
Разбъркваме яйцата и в тях...
Стек Палас
Нарязваме телешкото филе на тънко и всяко парче начукваме, посоляваме и поръсваме с черен пипер.
Запържваме в сгорещена мазнина до полуготовност...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 9
52
44
31
22
10
Дай твоята оценка: