Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински бут с Ориз на Фурна

Свински бут с Ориз на Фурна

Открий всички 23 авторски предложения за свински бут с ориз на фурна в Gotvach.bg.
Марината за Свински бутМарината за Свински бутВсичко се разбърква и се намазва месото. Трябва да престои поне 1 час....
Задушен шпикован свински бутЗадушен шпикован свински бут
Може да поднесете печеното свинско със салата или задушени зеленчуци. Задушеният шпикован свински бут е готов....
Свински бут по кукерскиСвински бут по кукерски
Обезкостеният свински бут се нарязва на филенца, които се начукват и подправят със сол и черен пипер....
Свински сушен бутСвински сушен бут
4
Добре загладеният свински бут се слага в голям дървен съд (постав) и се зарива със сол, като по желание може да сложите и ред сланина, също зарита...
Печен свински бут със сметанаПечен свински бут със сметана
Приготвеният свински бут се намазва със сол. Слага се да постои. С фолио се увива и се слага във фурната....
Домашна пастърма от свински бутДомашна пастърма от свински бут
Проверява се - домашната пастърма от свински бут трябва да е розова и не твърде изсъхнала....
Печен свински бут с медПечен свински бут с мед
1
Печеният свински бут с мед е готов....
Печен Свински Бут с КожичкаПечен Свински Бут с Кожичка
Отделяме кожата, като се стараем да се запази целостта. Отделяме месото и го нарязваме на хапки. Посоляваме го и го овкусяваме с черен пипер....
Печен Свински Бут с КартофиПечен Свински Бут с Картофи
1
Нареждат се картофите около месото и ястието се връща във фурната за още 50 минути....
Лападена яхния със свински бутЛападена яхния със свински бут
1
Лападената яхния със свински бут е много вкусна!...
Мамината манджа със свински бутМамината манджа със свински бут
Мамината манджа със свински бут е много вкусна....
Натурална пържола от свински бутНатурална пържола от свински бут
1
Начукваме и изтъняваме пържолите, намазваме ги с олио, поръсваме ги с черен пипер и оставяме за 1 час. Преди да ги сложим върху горещия оребрен...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 7
54
41
32
20
10
Дай твоята оценка: