Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Сервираме нарязано на филии солено руло с гарнитура от печените моркови, щедро полети със сос.
Ароматното свинско руло по италиански е готово....

Покрива се с фолио и печем в загрята фурна на 200 градуса за 20-25 минути.
Сваля се фолиото и печем още малко до готовност....

фолиото и рулото се залива през 15 мин. със соса от тавичката, за да се получи запечена коричка....

Печете свинското руло в загрята фурна 180 градуса до готовност, при мен за 30-35 минути и извадете от тавата....

След това махнете фолиото и изпечете още 30 минути до получаване на коричка или по ваш вкус....

Разстелете ги върху месото и го навийте внимателно на руло. Завържете го здраво с дебел мокър конец и завийте във фолиото....

2
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: