Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско с Праз и Чушки

Свинско с Праз и Чушки

Открий всички 24 авторски предложения относно свинско с праз и чушки в Gotvach.bg.
Чушки с празЧушки с празПо желание може да залеете пълнените чушки с праз с разреден с вода зелев сок....
Свинско месо с печени чушки и доматен сосСвинско месо с печени чушки и доматен сос
През това време се реже лукът и печените чушки. Когато месото е почти готово, се прибавят и нарязаните на едро лук и чушките....
Свинско в гърне с чушки от трушияСвинско в гърне с чушки от трушия
Слагаме задушените чушки в гърнето при почти сварено месо. Варим на тих огън още половин час....
Свинско с парени чушкиСвинско с парени чушки
Когато лука омекнне добавяме нарязаните чушки. След като и те омекнат добавяме подпраките, разбъркваме добре и запичаме за около 10 минути....
Вкусна манджа свинско с празВкусна манджа свинско с праз
5
Сервирам свинското с праз с кисело мляко. Източник: Кулинарни рецепти Mimi's kitchen; Фейсбук страница-рецертурник...
Свинско с праз и доматиСвинско с праз и домати
1
Към него се прибавят чушките и праз лукът, нарязан на колелца. След като се позапържат, се слагат доматите, нарязани на дребно....
Кавърма с праз и свинскоКавърма с праз и свинско
6
В мазнината запържваме нарязаният праз. Прибавяме доматеното пюре, подправките и нарязаните зелени домати....
Свинско с Праз и ЯйцаСвинско с Праз и Яйца
2
В тиган в олио се запържва до златисто нарязаното на кубчета свинско месо....
Яхния със свинско и празЯхния със свинско и праз
Яхнията със свинско и праз е много вкусна....
Гювечета със свинско и празГювечета със свинско и праз
1
Праз лукът се почиства от най-външните листа и нарязва на ситно. Свинското месо се нарязва на ситни парчета....
Свинско с праз по селскиСвинско с праз по селски
2
Посолете на вкус и разбъркайте, насладете се на вкусното българско ястие свинско с праз по селски....
Свинско с праз и туршияСвинско с праз и туршия
Сервирайте свинското с праз и туршия веднага....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 10
55
44
31
20
10
Дай твоята оценка: